Şimdi refreshte ing bu türkçe nasıl yapacaz?
konu içinde yazıyor dostum dosyaları gerekli yere atıp restart yapman yeterli
yaklaşık 1 saat sonra Refresh Widget Sw'de paylaşacağım
- - - Eklendi - - -
sağol kardeşim![]()
kardeş bnde nendn türkçe olmadı dediğin gibi attım c ye sonra resetledim olmadı bi yardımcı olurmusun
nasıl taşıyacam aacaba buldum ve kurdum o programı ama nasıl taşıyacağımı bilmiyorum bi yardım etsene
xplore ile zipi aç ve c yazan dosyaya gir-içindeki dosyaları işaretleyip c'ye taşı restart yap
nasıl taşıyacam aacaba buldum ve kurdum o programı ama nasıl taşıyacağımı bilmiyorum bi yardım etsene

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/metin-saati-turkce-madness-unsigned-630333.html içerik aynı. Bari alıntıdır yazsaydın.![]()
basmaya bu da ön yargıyla birleşince sonu kötü oluyor 
İçerik aynı falan değil. Ben bunu rastgele dll dosyalarıyla oynayarak yaptım. Senin konunu alıntı yapıp by SymbianHacker yazcak kadar suratsız değilim. Alıntı yaptığım zaman mutlaka isim yazar ve teşekkür ederim. Bunu diğer konularımda görebilirsin. Alışmışsınızbasmaya bu da ön yargıyla birleşince sonu kötü oluyor
![]()
Nasıl aynı değil? İçeriklerin boyutlarını karşılaştırın. Hem siz yapmış olsanız da konunun locked olması lazım. Çünkü önceden paylaşıldı.
Edit: Amacım direk konuyu kilitlettirmek değil, emeğe saygı duyulmasını sağlamak.