Atacan-
Üye
Temalara Navibar Sembolü Editleme _?
Buradaki ButonLar..
Tema editleme ve dosyalarıyla haşır neşir olarak,Eşeleyip kazıdıkdan sonra Tema Hakkında az çok bilgi edindik..
Sülüman Kardeşimle.
Buradaki Butanlara Hex Kodlarıyla uğraşmadan Temanın Butonlarına Navibar sembolleri eklemek.
Bunu yapmak Mümkün ama sıkıntı çıkaran tek sorun Butonların dosyalarını aynı dosyadan okumasıdır.
Buradaki Sorunun giderilmesi Ayrı Dosyalardan Okumasını sağlamak.
Tabiki her yere bu yöntemle Navibar simgelerinin hepsini Koyamayız sadece ana menü ve menüye Koymak için soruyorum..
O bilgide bende yok
Sevimlibrad bildiğim kadarıyla Türk Tema yapımcısı..
Kendisine Aylar önce ulaşmaya çalışmıştım sonuç olumsuz olmuştu..
Bu Projeyi Tema bilgisi olan kişilere danışmak lazım Olur mu olmaz mı diye?
Tanıyan veya Tema Yapımından anlıyan Arkadaşınız varsa Bu sorumun cevabını almak isterim .
Bu konuya Yönlendirirseniz sevinirim..!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradaki ButonLar..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tema editleme ve dosyalarıyla haşır neşir olarak,Eşeleyip kazıdıkdan sonra Tema Hakkında az çok bilgi edindik..
Sülüman Kardeşimle.
Buradaki Butanlara Hex Kodlarıyla uğraşmadan Temanın Butonlarına Navibar sembolleri eklemek.
Bunu yapmak Mümkün ama sıkıntı çıkaran tek sorun Butonların dosyalarını aynı dosyadan okumasıdır.
Buradaki Sorunun giderilmesi Ayrı Dosyalardan Okumasını sağlamak.
Tabiki her yere bu yöntemle Navibar simgelerinin hepsini Koyamayız sadece ana menü ve menüye Koymak için soruyorum..
O bilgide bende yok

Sevimlibrad bildiğim kadarıyla Türk Tema yapımcısı..
Kendisine Aylar önce ulaşmaya çalışmıştım sonuç olumsuz olmuştu..
Bu Projeyi Tema bilgisi olan kişilere danışmak lazım Olur mu olmaz mı diye?
Tanıyan veya Tema Yapımından anlıyan Arkadaşınız varsa Bu sorumun cevabını almak isterim .
Bu konuya Yönlendirirseniz sevinirim..!!!