Temalara Navibar Sembolü Editleme _?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Temalara Navibar Sembolü Editleme _?

Buradaki ButonLar..

Tema editleme ve dosyalarıyla haşır neşir olarak,Eşeleyip kazıdıkdan sonra Tema Hakkında az çok bilgi edindik..
Sülüman Kardeşimle.

Buradaki Butanlara Hex Kodlarıyla uğraşmadan Temanın Butonlarına Navibar sembolleri eklemek.
Bunu yapmak Mümkün ama sıkıntı çıkaran tek sorun Butonların dosyalarını aynı dosyadan okumasıdır.
Buradaki Sorunun giderilmesi Ayrı Dosyalardan Okumasını sağlamak.
Tabiki her yere bu yöntemle Navibar simgelerinin hepsini Koyamayız sadece ana menü ve menüye Koymak için soruyorum..
O bilgide bende yok:D

Sevimlibrad bildiğim kadarıyla Türk Tema yapımcısı..
Kendisine Aylar önce ulaşmaya çalışmıştım sonuç olumsuz olmuştu..
Bu Projeyi Tema bilgisi olan kişilere danışmak lazım Olur mu olmaz mı diye?
Tanıyan veya Tema Yapımından anlıyan Arkadaşınız varsa Bu sorumun cevabını almak isterim .
Bu konuya Yönlendirirseniz sevinirim..!!!:D

Süleyman

Süleyman

Üye
softkey dosyalarıyla oynayarak mümkün. Fakat dediğin gibi hepsi tek dosyadan okuyor bunun için mümkün değil :D
ayrıca yapılıpda seçenekler çıkış yazılarını yok etmek lazım. Onları renklendirsek bile navibar simgeleri renkli olacağı için o yazılarda gözükür. Kısacası bence böyle bir şey olmaz :D

- - - Eklendi - - -

Nerden biliyorsun diye sorarsan bu iş daha önce aklıma gelmişti fakat tüm hepsi tek dosyadan okuduğu için mümkün olamayacağını anladım :D

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
softkey dosyalarıyla oynayarak mümkün. Fakat dediğin gibi hepsi tek dosyadan okuyor bunun için mümkün değil :D
ayrıca yapılıpda seçenekler çıkış yazılarını yok etmek lazım. Onları renklendirsek bile navibar simgeleri renkli olacağı için o yazılarda gözükür. Kısacası bence böyle bir şey olmaz :D

- - - Eklendi - - -

Nerden biliyorsun diye sorarsan bu iş daha önce aklıma gelmişti fakat tüm hepsi tek dosyadan okuduğu için mümkün olamayacağını anladım :D

Olmadığını bende biliyorum zaten..
Sıfır tema yapanlar Nokia nın Kabuk teması üzerinden Tema yapıyorlar Yanlışım yoksa tabi :D
Sadece Tema yapımcılarının imkan olup olmadığını Öğrenmek..
Çünkü Hiç sıfır tema yapmadım Yapmamda En az 3 ayımı alır diye düşünüyorum :D

Yazı olayına gelince Evet yazıları Arka Fona göre renklendirip Kaybedeceğiz..Burada sorun yok.
Sadece Butonlara ek olarak İcon eklemek Yani butonun üstüne ek dosya eklemek diyebilirim.
Anlatabildim_? :D

Süleyman

Süleyman

Üye

Olmadığını bende biliyorum zaten..
Sıfır tema yapanlar Nokia nın Kabuk teması üzerinden Tema yapıyorlar Yanlışım yoksa tabi :D
Sadece Tema yapımcılarının imkan olup olmadığını Öğrenmek..
Çünkü Hiç sıfır tema yapmadım Yapmamda En az 3 ayımı alır diye düşünüyorum :D

Yazı olayına gelince Evet yazıları Arka Fona göre renklendirip Kaybedeceğiz..Burada sorun yok.
Sadece Butonlara ek olarak İcon eklemek Yani butonun üstüne ek dosya eklemek diyebilirim.
Anlatabildim_? :D
yav anlattın da diyelim arka plan siyah yazılarıda siyah yaptık. Ama softkey içine eklediğimiz simge beyaz. ne olacak :D yazılar elbet gözükür. Ben anlatabildim_? :D

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Anladım ben seni.
Sorumun Cevabı Tema yapabilen Kişiden detayı öğrenmek.
Söylediğim olay, Eklenecek iconu Ayrı yerden okutabilecek biri.
Aynı yerden okumayacak Ayrı yerden okutturup İconu ekleyecek ok. !:D

Süleyman

Süleyman

Üye
Anladım ben seni.
Sorumun Cevabı Tema yapabilen Kişiden detayı öğrenmek.
Söylediğim olay, Eklenecek iconu Ayrı yerden okutabilecek biri.
Aynı yerden okumayacak Ayrı yerden okutturup İconu ekleyecek ok. !:D
yav dediğini anlıyorum. Kapasitesiz değiliz :D Ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum fakat bekleyelim. Hadi hayırlısı. Çıkmaz ayın son çarşambası uğrar inşallah tema yapımcısı :d:

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
:D
Aynen bende sanmıyorum Fikir sadece :D

Joker.

Joker.

Üye
Allah Muhabbetinizi Arttırsın :ehe

Sağol (pc yasağım kalksın yapıcam)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
:D:d:

007yasar

007yasar

Üye
şu editli black temayı bi yayınlamadınız ya bide resmini koymuşsunuz konuya :(

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
şu editli black temayı bi yayınlamadınız ya bide resmini koymuşsunuz konuya :(
Kurunun yanında yaşıda yakıyoruz ..
Askeriye gibi..Taburda 1 Kişi yanlış yapar 1000 kişi ceza yer :D

Joker.

Joker.

Üye

Amin..
Ne yapacaksın ? Söylediğimiz olayımı ?
Yoksa Temamı :)

TEMA yapmayı deniyecem (bişi olmazsa)baştan ama şeffaf olucak sonra Allah kısmet ederde sizin paylaştıklarınızı o temam üstünde deniyecem.
Bu resimdeki temaya ne oldu bi ara paylaşılcaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt