Ve Selçuk Şahin konuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ve Selçuk Şahin konuştu!


Başı her sıkışanın topu attığı Selçuk, aldığı 51 pasın yalnızca 6’sını hatalı kullandığı için hedef adam yapıldı. Bu futbol emekçisi F.Bahçelilerden artık vefa istiyor.

Selçuk Şahin… Türk futbolunun sessiz emektarı… Tam 9 yıldır Fenerbahçe formasını taşıyor. Ne oynamadığı zaman sorun çıkardı, ne oynadığı zaman çok fazla ortalıkta göründü… Sadece işini yapan bir profesyonel oldu.
3 Temmuz sonrası Fenerbahçe taraftarı takıma moral için Topuk Yaylası’nda gittiğinde göz yaşlarını tutamadığı için mikrofonlara konuşamayacak kadar kulübüne gönülden bağlı bir profesyonel o...
Çalıştığı 4 teknik adamın da onca transfer yapılmasına karşın sonunda formayı hep ona teslim etmesi tesadüf değil… Hiçbir zaman görevini aksatmaması ve elinden gelenin en iyisini yapması tüm teknik adamların en kritik haftalarda Selçuk Şahin’e formayı gözü kapalı vermesine neden oldu.
Teknik adamların ısrarlı tercihi olmasının yanı sıra, kritik golleriyle Galatasaray’ın belalısı olarak da tanındı Selçuk.

İnternette dalga geçenler, ne biliyor ki?

Ama bugünlerde büyük sıkıntı yaşıyor Selçuk. Fenerbahçe taraftarı hemen her sezon en küçük hatasında protesto ettiği Selçuk’u bu kez tam anlamıyla hedef tahtası haline getirdi. Bir futbol emekçisi, bir Fenerbahçe sevdalısına adeta cephe açıldı.

Oysa o Fenerbahçe’nin ikinci kaptanı... Lefterler’in, Canlar’ın, Oğuzlar’ın yerinde duruyor yani. “Fenerbahçeli futbolcu” olma etiketini daha tek bir kez istismar etmiş, bundan faydalanmış değil. Emek veriyor, karşılığında çoklarına göre mütevazı bir ücret alıyor. Yani baş tacı edilmesi gerekirken, en küçük hatasında yerin dibine sokuluyor. Hatta daha ileri gidip alaya alınıyor.

İnternet ortamında Selçuk’la dalga geçenler, onun kişiliği, futbol emektarlığı hakkında ne kadar fikre sahip acaba? Ve bu acımasızlık neden? Emeğe birazcık bile saygı kalmadı mı, diye sormadan edemiyor insan.

Tribüne oynamadı, sadece işini yaptı

Alın en çok tepki gördüğü Spartak maçını... F.Bahçe’nin topla en fazla buluşan oyuncularından biri Selçuk. Bu yoğun pas trafiği ve rakip orta sahanın baskısı altında Selçuk, aldığı 51 topun sadece 6’sını kaybetmiş. Sen misin kaybeden! Vurun abalıya korosu yine Selçuk’u hedefe koydu. Sonrasındaki Sivas maçına bu psikoji ile çıkmış birinden nasıl bir performans beklenebilirdi ki.

Maçın sonlarında hatalı pas verdi diye söylenmedik laf bırakılmadı. Selçuk’a gelene kadar kim ne kadar hata yaptı da, F.Bahçe galip gelemedi, hiç hesap eden var mı? Son dakikalarda boş kaleye atamayanlar, hatalı gol yiyenler, takımı eksik bırakanlar...

Özetle, Selçuk bunu hak etmiyor. Bu baskı yüzünden birçok otoritenin kefil olduğu yeteneklerini bile kullanamıyor. Sorumluluk alıp, bunun altından kalkabilecek kapasitede olduğu halde, becerisini sergileyemez hale getirildi.

Yazık...

F.Bahçeli’nin vefa duygusu her zamankinden fazla devreye girmeli Selçuk için. O bu formaya ihanet etmedi, onuruyla taşıdı, teriyle ıslattı, emeğiyle yüceltti.

‘10 yıldır yaranamıyorum’

Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmamasına rağmen hep eleştirilmesine içerleyen Selçuk Şahin, “10 yıldır ne yaparsam yapayım, taraftarın kafasındaki yargılar değişmiyor” dedi.
F.Bahçe taraftarının son günlerde sık sık protesto ettiği Selçuk Şahin, yapılanları anlayamadığını söyledi. Hürriyet’e konuşan deneyimli futbolcu, “9 yıldır bu işi çözemedim. senelerdir, hep bunları yaşadım. Ama Spartak Moskova maçında yaşananlar bana ağır geldi. Ne yaparsam yapayım, taraftarın gözündeki bazı şeyler değişmiyor. Geçen sezon çok iyi oynadım, şampiyonluğu Süper Final’de son maça kadar taşıdık. O zaman bir şey yoktu. Ama bu sezon yine tepki görmeye başladım” dedi.
Sorumluluktan kaçmadım

Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadığını dile getiren Selçuk Şahin, “Eğer takım sıkışmışsa, gidip top istiyorum. Sorumluluk alıyorum. 10 yıla yakın süredir, kritik anlarda top almamak için saklanan çok oyuncu gördüm. Ben asla bunu yapmadım. Hiç saklanmadım” diye konuştu.

Sarı lacivertlilerin kendisine gösterdiği tepkinin sadece kendisini üzmediğini ifade eden milli futbolcu, “Ailemin twitter gibi şeyleri bilmez. Ama bir şekilde haberleri oluyor. En çok onlar üzülüyor diye üzülüyorum. Takım arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadı.
Zaten takımda kimin bir sıkıntısı varsa, yanındayız. Aykut Kocaman da hep yanımda. Sivasspor maçında oynattı. Yedek bırakmak kolaydı, bunu yapmadı” şeklinde konuştu.

Sivas maçında yıkımı hissettim

S. Moskova maçında ıslıklanmasına içerlenen Selçuk şu ifadeleri kullandı: “105 yıllık kulüpte taraftarların hiç kaptanını ıslıklayıp, ıslıklamadığını düşündüm. Sivas’ta da bunu yaşadım. Özgüvenim kolay sarsılmaz ama bu maçta yıkıntıyı hissettim. İsterim ki taraftar benim istatistiklerime de baksın.”

Birçok yıldızın başına geldi

Clarence Seedorf, 2009 yılında başarısız performansı nedeniyle Milan’da, İtalyan kulübünün taraftarları tarafından ıslıklandı.

2008 yılında Lyon forması giyen Fred, Lille ile 2-2 berabere biten maç sonunda ıslık ve protestolara maruz kalınca Fransız kulübünden ayrılma noktasına geldi.

Inter’de hayal kırıklığı yaratan Diego Forlan, geçen yıl Marsilya maçında oyundan alınırken tepkilerin ve ıslıkların hedefi oldu.

‘Selçuk protestolara aldırmamalı’

Fenerbahçeli Selçuk’a Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’ndan destek... Sık sık sarı kırmızılıların protestolarına maruz kalan Sabri, “Deyim ye-rindeyse, protestoya alışkınım. Bazı futbolcular, protestodan sonra çöker, bazısı da daha çok hırslanır” dedi.

Futbolcunun her zaman önüne bakması gerektiğini hatırlatan Sabri, “Hatalara ya da o kareye takılı kalmayacak. Önüne bakacak. Ben hep geleceğe baktım. Selçuk da bunu yapmalı. Tepkilere ve protestolara aldırmamalı. Onları kafasından silip, gelecek için çalışmalı” ifadelerini kullandı.
 


MetQ7

MetQ7

Üye
Bu adam yıllarca bu takımda nasıl oynar anlamış değilim.Hadi onu da geçtim milli takımda nasıl oynar onu hiç anlayabilmiş değilim
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Selçuk efendi hatayı kendin de ara artık ...
Bırak artık bu işi ...
 
haltie

haltie

Üye
Adama neden kızıyorlar anlamadım sonuçta oynamaya kararı o değil teknik heyet veriyor adam ne yapsın potansiyeli bu. Selçuktan ziyade aykutu elestirmek lazım stoch alex yedek çok önemli bir maç selçuk oynuyor bu zihniyeti sorgulamak lazım
 
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
Bu adam yıllarca bu takımda nasıl oynar anlamış değilim.Hadi onu da geçtim milli takımda nasıl oynar onu hiç anlayabilmiş değilim
sen futboldan anlıyor musun bende bundan emin değilim.
 

ssercan

Üye
Fener'in xavi'si. Uzun yıllar daha takımında görmek isteriz.
 
seribro

seribro

Üye
herkes iyi oynarken kötü oynarsa anlarım ama takım kötü oynarken günah keçisi hep selçuk asıl yanlış bu
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
selçuk un fenerbahce de yeri yok ... bu tartışılmaz bir gerçek ...
 
haltie

haltie

Üye
Bazı oyuncular çok yetenekli olmayabilir ama selçuk vasat bir oyuncu olmasına rağmen takimdaslik adına en az volkan kadar gökhan kadar etkilidir, tamam ilk 11 oynamasin ama lig maçlarında yedek olur, ben maçlardan sonra fb tvde takım otobüsünü gösteriyor orda bile belli hatta bekir bile dedi selçuk sayesinde hiç zorlanmadim böyle oyuncular önemlidir , kızılmasi gereken kişi aykut
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Alex ve Baroni Islıklanmaz Bu Adam Islıklanır.

Tamam Adamda Teknik Yok Beceri Yok Ama Adam Verilen Görevi Gayet Başarılı Yapıyor. Kısaca Adam Görev Adamı, Ama Bunuda Israrla İlk 11'de Oynatmakda Ne Oluyor Onu Anlamıyor.

Oturt Kulübeye Önde Olduğun Maçta Al Orta Sahaya Oyunu Rahatlat.

Ama Aykut Önde Olsada Geride Olsada Selçuk u Hep 11'de Oynatıyor. Bu Selçuk un Suçu Değil, Futbol Cahili Aykut un Suçudur...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yıllardır kendini hiç ama hiç geliştirmedi ...
Fenerbahce de asla yeri yok ... Yıllardır sinir ediyor bizleri maçlar da ...

Allah dan merieless geldi ... Bir daha forma yüzü göremeyecek allahın izniyle ...
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
galatasaraya uzaktan attıgı golden sonra adamı yere göğe sığdıramıyodunuz şimdi mi değersiz oldu :hmmm
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Galatasaray a gol atmayan oyuncumuz yok ki... :ehe
Hepsi değerli tabiki ... :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt