İphone 4s Lumia 900

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Donanim tamam yetiyorda ekran biraz buyuse fena olmaz. Ama sirf 4 inch oldu diyede 4s i birakip 5 e gecmem o da ayri.

apple model geçişlerinde çok çok fazla degişiklige gitmiyor zaten ama sırf ekran için alıcakların oranı çok yüksektir bence ayrıca ekranı küçük oldugu için 4 ve 4s almayanları da hesaplamak lazım. Tabi ki sadece ekran olmaz degişen bence arkadaki cam tasarımı da degişebilir

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Bİ BELLEMİŞSİNİZ SAMSUNG GALAXY S FALAN FİLAN TASARIMI BERBAT EN UYUZ TELEFONLARDAN BİRİ SAMSUNG .BEN NOKIA LUMIA KULLANDIM I PHONE 4 S TE AMA EN KÖTÜSÜ SAMSUNGTU 5 KURUŞ ETMEZ NEDE OLSA ANDROİD Lİ windows phone ile android ve ios la windowsu birmi tutuyorsunuz .lumıadaki efektler samsungta yok samsung klasik sıkıcı bi menüsü var her kategoride samsung ve ı phone kaybeder Lumıa kullanmadan konuşmasın kimse .

incitemfm

incitemfm

Üye
Bİ BELLEMİŞSİNİZ SAMSUNG GALAXY S FALAN FİLAN TASARIMI BERBAT EN UYUZ TELEFONLARDAN BİRİ SAMSUNG .BEN NOKIA LUMIA KULLANDIM I PHONE 4 S TE AMA EN KÖTÜSÜ SAMSUNGTU 5 KURUŞ ETMEZ NEDE OLSA ANDROİD Lİ windows phone ile android ve ios la windowsu birmi tutuyorsunuz .lumıadaki efektler samsungta yok samsung klasik sıkıcı bi menüsü var her kategoride samsung ve ı phone kaybeder Lumıa kullanmadan konuşmasın kimse .

Ahaha s 3 yil oncenin modeli

phasan

phasan

Üye
İphone 4s al

lordufuk

lordufuk

Üye
4s al lumia serisi beş para etmez

phasan

phasan

Üye

ben de 4" bekliyorum, çoğu kullanıcı artık daha büyük bir ekran istiyor

Bence buyuk ekran olmasi onemli degil onemli olan dayanikli olmasi

- - - Eklendi - - -

En kotu 1000 tl asagi satmassin satmak istesen 4s

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ıphone 5i bekle :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Evet arkadaşlar :) Ben galaxy s2'mi dayım çok beğendiği için 1400 TL'ye ona sattım :) Şimdi aklımda Lumia 900 ve İphone 4s var sizce hangisini alayım ? Birde fotoğraf makinesinden anlayan arkadaşlar fotoğraf makinesi bölümünden konuma bakarsa çok sevinirim :) İyi günler.

s2'yi iyi satmışsın 1.100 TL ye hepsiburada.com'da sıfırı var :ehe

4s i tek geçerim android falan hikaye aslında tabi jelly bean gelince durum değişebilir ama apple samsung gibi cihazlarından desteği hemen kesmiyor adamlar 2007 de falan çıkarttıkları 3GS'ye ios 6 veriyor daha ne olsun ?

- - - Eklendi - - -

apple model geçişlerinde çok çok fazla degişiklige gitmiyor zaten ama sırf ekran için alıcakların oranı çok yüksektir bence ayrıca ekranı küçük oldugu için 4 ve 4s almayanları da hesaplamak lazım. Tabi ki sadece ekran olmaz degişen bence arkadaki cam tasarımı da degişebilir

ekranı küçük ama kullanırken emin olun çokta farketmiyor zamanında 3.2 inç ekranlı 5800'ımla youtube'dan ne videolar filmler izlemiştim :ehe zamanla alışılıyor samsung tablet gibi telefon yapıyor o ne öyle yahu kocaman müzik dinlemeye kalksan berbat yine s3 te biraz iyileşmiş iphone'da mesela öyle değil her neyse karar sizin :)

MaxipmaN

Üye
2009 da çıktı 3gs ufak atalım

abdulsamettopra

Üye
hey lumia 920 cikti.kamera daha iyi onu al

Üst Alt