foreverthe
Üye
iPhone 4S , dehşet cihaz. 400 mb oyun yüklenirken bile cihazda en ufak takılma yok. Her geçen gün ayrı bir hayran kalıyorum.
Ne bekliyordun Hakan android gibi olmasını mı?

Android yine takılsada 1 dakikada yüklüyordu, Symbian için konuşalım istersen bir de![]()
windows mobileyi bi çok kişi övgüyle anlatıyor hiç kullanmadım bilmiyorum ama iphone 4s'in kalitesi teknolojisi tartışılmaz
Bir de sen Android'in RAM sıkıntısı yok diyordun. Sims FreePlay oynarken RAM nedeniyle kapandı. Symbian'ın RAM sıkıntısı olmaz. (Symbian^3 ile) 1. nesil S^3 cihazlarla bunu göstermişti. Şimdi 2. nesiller çok gelişmiş bir sanal RAM sistemine sahip. Yani bir sürü oyun açsan da kolay kolay dolmaz. Android (2.3.6 GB) cihazımı açıyorum 512 MB RAM'den geriye 290 MB kalıyor. Çok gülünç. Symbian harika. MeeGo muhteşem. Windows Phone da öyle.
Sen Android'i neyle karşılaştırıyorsun? S60v5 ile mi?
---------- Eklendi @ 16:40:52 ---------- Yazıldı @ 16:37:57 ----------
Hangi kalite? Hangi teknoloji?
Apple'ın yaptığı tek şey başarısız teknolojileri birleştirip güzelce paketleyip kullanıcıya sunmak. iPhone 4S, Lumia 900'den daha iyi değil. Ciddiyim, iPhone'un tek iyi yanı uygulamaları. Hızı bile değil. Tarayıcısı da öyle. Windows Phone iPhone 4S'ten arayüz olarak daha iyi, daha hızlı ve daha akıcı. İnternet tarayıcısı da 4G LTE ile birleşince iPhone 4S'ten kat kat hızlı oluyor. Marketplace gelişiyor. Onu suçlayamazsınız. Günde 300-500 yeni uygulama, ayda ise 11.000'den fazla yeni uygulama ekleniyor markete. Şu an geliştiricilerin yeni ilgi odağı. Teknolojiyi bitirdik.
Al şimdi de sana kalite: Nokia Lumia 800 korumasız bir şekilde Stratosfere gönderildi. Stratosferde -65 derecede muhteşem fotoğraflar çekti. Bu arada hâlâ cihaz veri alabiliyordu. Yani Stratosferde bile okuldan arkadaşınızı arayabilirsiniz.
O zaman Ekim'e kadar bekliyorum arkadaşlar![]()
yani pes diyorum millete bu kadar yalan yanlış bilgi verilir
appleın tek yaptığı iş başarısız teknolojileri birleştirmek öylemi ? neleri başaramadı acaba ? oyunmu ? müziğimi ?kamerayımı ? internetimi , program havuzunumu ?başarıları göz önünde oyüzdenmi nokiadan çok sattı üst seviye cihazları , oyüzdenmi rağbet görüyor acaba . yani herşey reklamsa millet gerizekalı ozaman sadece gidip reklama kanıp markaya kanıp alıyor öylemi.yoksa iphone4s cpu gpu donanımda programsal olarak çok üstün cihazda oyüzdenmi nokiacılar cevap veremeyip varsayımlarla konuşmaya başlıyor misal;sen demişsin tarayıcı daha iyi ? bir sürü testi mevcut gerçek nokia yanlısı olmayan büyük sitelerin incelemelerinde iphone4s farkı koyuyor ama ve o atmosfer testinide apple ipad den çaldılar gerçeği budur;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sorunun tek cevabı iphone4s dir kusura bakmayın nokia iyi olsaydı nokia daha iyi derdim yanlı taraftar olmadan ..ama adam gidip alıcak sonra gelip bize saydırmasın niye nokia aldırdın diye çünkü adam oyun program yani gerçek bir performans istiyor gpu çift kanallı 1080p bluray açıyor bu sayede işlemci çift çekirdek bir kere ios hız bakımından kendini hayli ispatlamış ne denir bilemiyorum tek önerim yeni iphone u al alacaksan yaklaşık aynı fiyatı vereceksin çünkü biraz bekle derim.
Bir de sen Android'in RAM sıkıntısı yok diyordun. Sims FreePlay oynarken RAM nedeniyle kapandı. Symbian'ın RAM sıkıntısı olmaz. (Symbian^3 ile) 1. nesil S^3 cihazlarla bunu göstermişti. Şimdi 2. nesiller çok gelişmiş bir sanal RAM sistemine sahip. Yani bir sürü oyun açsan da kolay kolay dolmaz. Android (2.3.6 GB) cihazımı açıyorum 512 MB RAM'den geriye 290 MB kalıyor. Çok gülünç. Symbian harika. MeeGo muhteşem. Windows Phone da öyle.
Sen Android'i neyle karşılaştırıyorsun? S60v5 ile mi?
---------- Eklendi @ 16:40:52 ---------- Yazıldı @ 16:37:57 ----------
Hangi kalite? Hangi teknoloji?
Apple'ın yaptığı tek şey başarısız teknolojileri birleştirip güzelce paketleyip kullanıcıya sunmak. iPhone 4S, Lumia 900'den daha iyi değil. Ciddiyim, iPhone'un tek iyi yanı uygulamaları. Hızı bile değil. Tarayıcısı da öyle. Windows Phone iPhone 4S'ten arayüz olarak daha iyi, daha hızlı ve daha akıcı. İnternet tarayıcısı da 4G LTE ile birleşince iPhone 4S'ten kat kat hızlı oluyor. Marketplace gelişiyor. Onu suçlayamazsınız. Günde 300-500 yeni uygulama, ayda ise 11.000'den fazla yeni uygulama ekleniyor markete. Şu an geliştiricilerin yeni ilgi odağı. Teknolojiyi bitirdik.
Al şimdi de sana kalite: Nokia Lumia 800 korumasız bir şekilde Stratosfere gönderildi. Stratosferde -65 derecede muhteşem fotoğraflar çekti. Bu arada hâlâ cihaz veri alabiliyordu. Yani Stratosferde bile okuldan arkadaşınızı arayabilirsiniz.
lumia 900 iphone 4s ten iyiyse neden 1080p video cekemiyor
.Başka bir şey demiyorum...Nedenini bilmiyorum ama dert ettiğin buysa.Başka bir şey demiyorum...