yahu siz nasıl paylaşım yapıyorsunuz? hiçbir açıklama yok, bir anlatım yok. teşekkür edenlere de bir anlam veremiyorum. ne diye teşekkür ediyorsunuz. kurdunuz mu? kurduysanız nasıl kurdunuz? ceydonmez isimli arkadaşımız da yardım istemiş ve zorro47 isimli arkadaş ta google play demiş. yazık vallaha. böyle paylaşım olmaz. madem birşey yapacaksınız ayrıntılı şekilde yapın. insanların kafalarını meşgul etmeyin. acil ayrıntılı veya resimli kurulum yardımı bekliyorum.

Bu uygulama için yapılacak özel birşey yok.Siz android'te yeni olmalısınız.Zira Android işletim sisteminde orijinal romlara tema uygulanmıyor.Bu tema Custom romlar içindir.Forumu araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.arkadaşım ben yükledim ama telefonum bu görünümü almadı. samsung galaxy s2. nasıl yapılması gerektiğini anlatırsan daha iyi olacak.

Güle güle kullanın.deneyelım
Konu tema içeriyor.Diğer bileşenler malesef yok.bırı anlatabılırmı,ben kurdum saadece tema değişti burada resimde ki hava saat vs widgetleri yok nereden bulurum,buraya paylaşırsak iyi olur.
Cevabımı yukarıda yazdım.Ayrıca daha iyi paylaşım yaparım diyorsanız buyrun sizleri de görelim.Konu başlığını okuyunca bunun custom rom için özel bir tema olduğunu anlayamadıysanız bu sizin android işletim sistemleri hakkında henüz yeni olduğunuzun göstergesidir.Forumu araştırırsanız bu tip temaların nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.Keyifli forumlar.yahu siz nasıl paylaşım yapıyorsunuz? hiçbir açıklama yok, bir anlatım yok. teşekkür edenlere de bir anlam veremiyorum. ne diye teşekkür ediyorsunuz. kurdunuz mu? kurduysanız nasıl kurdunuz? ceydonmez isimli arkadaşımız da yardım istemiş ve zorro47 isimli arkadaş ta google play demiş. yazık vallaha. böyle paylaşım olmaz. madem birşey yapacaksınız ayrıntılı şekilde yapın. insanların kafalarını meşgul etmeyin. acil ayrıntılı veya resimli kurulum yardımı bekliyorum.
Teşekkürler![]()

Yukarıda gerekli cevaplar mevcut.aynen bu arkadaşa katılıyorum keşke bir açıklama yazsaydınız kim yükleyebilir kim yükleyemez nasıl kurulur indirdim apk dosyasını kurdum ama görmedi telefon bi türlü xperia arc s
teşekkürler

Vay süper görünüyor ama ilk önce bi 4.0.4 rom atıp yükleyeyim.... Teşekkürler..
Rica ederim Ali.Mesajın 10 numara aydınlatıcı oldu.Ben teşekkür ederim.
Bakınız (kenan6767 & veremlex) herkes sizler gibi sinirli değil.Paylaşıma dil uzatmıyor.Ne yapacağını gayet iyi biliyor.Lütfen sizlerde öğrenme çabasında olun, yıkma çabasında değil.Ben forumda yaptığım paylaşımlar için özel olarak kullanım klavuzu yazamam veyahut kurulum ve kullanım dersi veremem.Bazı şeyleri kendimiz öğreneceğiz.Paylaşım yapan hiçbir üyenin kalbini kırmayacak ve çalışmalarına sövmeyeceğiz.
ben sinirli değilim aksine yaptıgınız işe saygı duyuyorum sadece açıklama olsaydı iyi olurdu demiştim ama onuda anladım daha sonraki mesajlarda rom atılması gerekiyormuş fakat ben rom işlerindende tam anlamıyorum forumu inceledim ama bilmeyenler için keşke daha basitçe anlatılsaydı
elimde xperia arc s telefonum var nasıl bi rom yüklemem gerekir faydaları zararları ney olur bilen birisi yardımcı olabilirmi çok rica etsem
)yahu siz nasıl paylaşım yapıyorsunuz? hiçbir açıklama yok, bir anlatım yok. teşekkür edenlere de bir anlam veremiyorum. ne diye teşekkür ediyorsunuz. kurdunuz mu? kurduysanız nasıl kurdunuz? ceydonmez isimli arkadaşımız da yardım istemiş ve zorro47 isimli arkadaş ta google play demiş. yazık vallaha. böyle paylaşım olmaz. madem birşey yapacaksınız ayrıntılı şekilde yapın. insanların kafalarını meşgul etmeyin. acil ayrıntılı veya resimli kurulum yardımı bekliyorum.