• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia Android’e geçecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Android’e geçecek mi?
Nokia hakkında bir süredir devam eden Android işletim sistemine geçecek mi, geçmeli mi tartışmalarına son noktayı Stephen Elop koydu.

Kullanıcılar arasında hararetli tartışmaların yaşanmasına sebep olan bu durum, Elop’un Oslo’da verdiği basın açıklamasıyla netliğe kavuştu. “Günümüzdeki Android-Apple-Windows savaşlarında bizim seçtiğimiz taraf çok açık. Biz Windows cephesinde yer alıyoruz. Zamanı geri alıp başka bir yerde rekabet etmeyi düşünmüyorum.”

Yaptığı açıklamayla Windows Phone işletim sistemiyle devam edeceklerini net bir şekilde dile getiren Elop, Windows Phone işletim sistemli telefonların kısa bir süre içinde piyasaya sürüleceğini söyledi.

5 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan Nokia World etkinliğinde görücüye çıkmasına kesin gözüyle bakılan Nokia’nın yeni akıllıları, Apple’ın yeni iPhone modelinden önce piyasaya sürülerek avantaj sağlanmak isteniyor.

• Beğen
Tepkiler: CinarGulsen ve _RYUK_

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şuan kullanılan 2 işetim sistemi var android ve ios symbiancı olarak bunu kabul ediyorum baktığınız zaman nokianın symbianlı en pahalı telefonu 808 o da işletim sisteminden değil kamerasından dolayı onun dışında nokianın 1000 tl değerinde bile telefonu yok symbianlı bu nokia biraz dışlanıyor ama iyi şeyler yapmıyor bakın 4s 2000 tl'ye yakın s3 öyle bu yüzden biraz şöyle oldu ios=mercedes android=audi symbianda =woswogen olarak kaldı yani biraz orta sınıf gibi üst sınıf telefon yapmamaya başladı. Bu nedenle artık symbianı bitiriyor ve nokia şirketi olarak devrime hazırlanıyor artık nokianında 2000 tl civarında telefonları olacak ve tartışılan 3 işletim sistemi olacak ios , android wp....

• Beğen
Tepkiler: HacKLess ve _RYUK_
lolaman

lolaman

Üye
symbian vw mi şahin bence :D

süper nova

süper nova

Üye
Bence nokia ile wp mükemmel bir uyum içinde şahsen nokia nın android e geçmesini istemem artık ikiyüz tl lik telefonlarda bile android işletim sistemi var yani istemediğimiz kadar android'li telefon modeli bulabiliriz. nokia kesinlikle wp de kalmalı..ve en kısa zamanda wp li cihazlarla Türkiye pazarlarına giriş yapmalı..

• Beğen
Tepkiler: warriorname ve HacKLess
Metin MF

Metin MF

Üye
Bence nokia ile wp mükemmel bir uyum içinde şahsen nokia nın android e geçmesini istemem artık ikiyüz tl lik telefonlarda bile android işletim sistemi var yani istemediğimiz kadar android'li telefon modeli bulabiliriz. nokia kesinlikle wp de kalmalı..ve en kısa zamanda wp li cihazlarla Türkiye pazarlarına giriş yapmalı..

:oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
get aut android in wp

hakan572123

Üye
bnce nokia nin windows phone a gecmesi cok iyi oldu androidden daha iyi , nokia windows phone lu telefon cikarsin hemen alicam

KırcalıHolding

Üye
android daha dünkü çocuk nokia kullanmak ayrıcalıktır

• Beğen
Tepkiler: warriorname
lordufuk

lordufuk

Üye
Android telefonlarını şahsen beğenmiyorum şu ana kadar gördüğüm en iyi işletim sistemi kuşkusuz Megoo arayüzüyle fln ayrıca dehşet bi işleitm sistemi özgür bi sistem keşke nokia megoo ya devam etse nokia n10 gibi mesela :) Bu arada şahsen ben Wp yi hiç beğenmiyorum Wpli telefonlara telefon bile denmez berbat bi arayüzleri var Nokia bu gidişle kendini batırır bence Symbian iyiydi ama symbian işletim sistemli iyi telefonlar yok olsa Symbian 1 numara

esokmen

esokmen

Üye
gecmeli ama gecmeyecek

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Symbian ı napcak? :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
keskee.

CinarGulsen

Üye
Android telefonda kullandım symbian da kullandım ve şuan N8 kullanıyorum bana göre symbian çok ilerde androidden android için herkese cazip gelen tek şey uygulama çok fazla evet doğrudur. Symbian uygulaması az ama bu symbianın suçu değil uygulama sahipleri sadece android için yapıyorsa uygulamasını bu onların sorunu. Symbian ve Android arasındaki en büyük fark bence Cihazı yormamak android çok çabuk cihaz yıpratıyor ve ne tip telefon kullanırsanız kullanın şarj kısa sürede bitiyor ama symbian ve nokiada bu sorun yok yada bana öyle geliyor bu yüzden ben androidden symbiana geri dönüş yaptım ve çok memnunum.

- - - Eklendi - - -

Android telefonlarını şahsen beğenmiyorum şu ana kadar gördüğüm en iyi işletim sistemi kuşkusuz Megoo arayüzüyle fln ayrıca dehşet bi işleitm sistemi özgür bi sistem keşke nokia megoo ya devam etse nokia n10 gibi mesela :) Bu arada şahsen ben Wp yi hiç beğenmiyorum Wpli telefonlara telefon bile denmez berbat bi arayüzleri var Nokia bu gidişle kendini batırır bence Symbian iyiydi ama symbian işletim sistemli iyi telefonlar yok olsa Symbian 1 numara

symbian işletim sistemli iyi telefon neden yok ben N8 kullanıyorum gayet güzel X6 kullandım oda gayet sorunsuz ve güzeldi bence dene

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
android oyuncak oldu artık yakında çin telefonlarının hepsinde olcak. İos da zaten applenin kendine özgü işletim sistemi. Bu yüzden nokiaya tek seçenek kalıyor oda w.p. Ama gelelim w.p.ye çok ; bence çok karışık ve uygulama desteği az o yüzden nokianın çok çalışıp geliştirmesi ve ayağa kaldırması lazım. Buda nerden baksan iki sene o yüzden iki sene nokia alan üzülür benden sölemesi

ibrahimkoc_1907

Üye
Android e gecmesıne gerek yok bence wp ıle ıyı olacagını dusunuyorum wp bıraz daha gelısırse

phasan

phasan

Üye
Android artik oyuncak oldu cinler bile kullaniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt