N8 + Htc Desire HD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
N8 + Htc Desire HD
arkadaşlar şu an elimde bu iki telefon var ve artık n8 den sıkıldım ikisininde şu anki fiyatlarını bilmiyorum ikiside 2.el ikisini versem hangi telefonu önerirsiniz ne kadar eder ikisi ?

system32dll

system32dll

Üye
N8 in suanki fiyatı 799 tl htc desire HD nin fiyatı da 900 felan

Nekadar kullandığına bağlı ve çiziği felan yoksa telefonların temiz ise iyi para eder :D

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
N8 in suanki fiyatı 799 tl htc desire HD nin fiyatı da 900 felan

Nekadar kullandığına bağlı ve çiziği felan yoksa telefonların temiz ise iyi para eder :D

telefonlar temiz kardeş sadece n8 de küçük bi kaç çizik var :) peki bu ikisi verip alabileceğim hangi telefonu önerirsin ?

system32dll

system32dll

Üye
Bütçeye göre öneri veririm kardeşim ama sattıktan sonra elinde 1.500 tl gibi bir bütçe olursa durma hemen s2 al derim hem dayanıklı hemde performansı iyi bir telefon 200-300 tl de cebine kalır ;)

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bütçeye göre öneri veririm kardeşim ama sattıktan sonra elinde 1.500 tl gibi bir bütçe olursa durma hemen s2 al derim hem dayanıklı hemde performansı iyi bir telefon 200-300 tl de cebine kalır ;)

Katılıyorum ;) s2 :good:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
2 telefonunun 2. el ederi toplamda en fazla 1100-1200 lira olur.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
1100 lira eder gibime geliyo benimde arkadaşlar :) 1400 lira verip xperia s almayı düşünüyorum mantıklımı sizce 300 tl falan vermem gerekecek ?

system32dll

system32dll

Üye
Yok yok xperia yi fazla bilmiyorum ama 1 sene galaxy kullandim yani bence 200-300 daha koy s2 al lafimi dinle hayirini gorursun ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
N8 550 Desire HD 500 eder yani 1100 diyelim ustunede 300 koyarsin one s cakarsin.

lordufuk

lordufuk

Üye
1500 Tl felan ederse ikisi s2 alma git s3 al ztn sıfır 16gb s3 1550 tl :D hemde samsung bayiisinde bizzat amcam satıyor yalova samsung bayii

system32dll

system32dll

Üye
Yani bana kalırsa htc alma ben çok htc kullandım pişman oldum neden diye sorcak olursan ;

Bildiğin gibi Android İşletim Sistem çok ram yiyen bir sistemdir bide üstüne htc sense denen arayüz yüklendiği zaman ram çıldırıyor dolayısıyla htc alacaksan ya hiç bir zaman android hacking işine girmeyeceksin yada htc almayacaksın çünkü htc root ve rom işlemleri hem en zor yapılan telefon hemde en kötü arayüz kullanan bi telefon bu benim görüşüm :hmmm

Piyasadaki En Çok Satılan Telefonlar Şuan: Samsung Galaxy S3-HTC One X-Apple iPhone 4S'dir :oke: Fiyat uyarsa bu üçü arasından seçim yap

lordufuk

lordufuk

Üye
Yani bana kalırsa htc alma ben çok htc kullandım pişman oldum neden diye sorcak olursan ;

Bildiğin gibi Android İşletim Sistem çok ram yiyen bir sistemdir bide üstüne htc sense denen arayüz yüklendiği zaman ram çıldırıyor dolayısıyla htc alacaksan ya hiç bir zaman android hacking işine girmeyeceksin yada htc almayacaksın çünkü htc root ve rom işlemleri hem en zor yapılan telefon hemde en kötü arayüz kullanan bi telefon bu benim görüşüm :hmmm

Piyasadaki En Çok Satılan Telefonlar Şuan: Samsung Galaxy S3-HTC One X-Apple iPhone 4S'dir :oke: Fiyat uyarsa bu üçü arasından seçim yap
+1 Haklısın

system32dll

system32dll

Üye
Sen dediğimi yap sat N8+Desire HD'yi

Götür Samsung Galaxy S2'yi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt