Telefon ariyorum (özel)!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefon ariyorum (özel)!!!
Arkadaşlar :bye2: bana sıfır ama kamerasız ve ses kayıt özelliği olmayan ayrıca internete girabilen ve içinde güzel oyun :salincak: olan bir telefon önerir misiniz?. Symbian olursa çok sevinirim.:tşk:

Peocawe

Peocawe

Üye
kamerasız, ses kayıt özelliği olmayan ama internete giren, içinde güzel oyun olan ve symbian işletim sistemli bir telefon bilmiyorum ben hiç. Bilen birisi var mı ki. :O

sphone

sphone

Üye
:hmmm:kop:

Kerim.

Kerim.

Üye
kardes kafan guzel heralde

Black-killing

Black-killing

Üye
Nokia bilmiyorumda dediğin özelliklere sahip samsungun vardı

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
Kamerası olan, müzik çalabilen, interneti olan E72 Satıyorum. 400 TL, Garantisiz, ilgilenirsen mesaj atabilirsin :D

dejavu178

dejavu178

Üye
aynen samsungta var bir hafta önce bi tanıdıkta görmüştüm. kamera yok ama interneti var. (not : öyle bir telefonda güzel oyun olması imkansız.)

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kamerası olan, müzik çalabilen, interneti olan E72 Satıyorum. 400 TL, Garantisiz, ilgilenirsen mesaj atabilirsin :D

yok saol

- - - Eklendi - - -

aynen samsungta var bir hafta önce bi tanıdıkta görmüştüm. kamera yok ama interneti var. (not : öyle bir telefonda güzel oyun olması imkansız.)

teşekürler markasını hatırlıyor musun?

- - - Eklendi - - -

kamerasız, ses kayıt özelliği olmayan ama internete giren, içinde güzel oyun olan ve symbian işletim sistemli bir telefon bilmiyorum ben hiç. Bilen birisi var mı ki. :O

inşallah vardır.
Çokmu şey istedim yha. Alt tarafı:kamaresı ve ses kayıt ôzelliği olmayan ama diğer özellikleri olan bir tel.

- - - Eklendi - - -

yok saol

- - - Eklendi - - -

teşekürler markasını hatırlıyor musun?

- - - Eklendi - - -

inşallah vardır.
Çokmu şey istedim yha. Alt tarafı:kamaresı ve ses kayıt ôzelliği olmayan ama diğer özellikleri olan bir tel.

bakim bayaaa istemişim yha.

age101

Üye
al bi tane nokia 6300 kamerasını kır/sök sana simbian internete giren kamerasız telefon :)

mahmut4545

mahmut4545

Üye
yurtta kullancan galiba.

gogis

gogis

Üye
nokia 6610

Kingmortall

Kingmortall

Üye
3310 kardeş

suPPer MariO

suPPer MariO

Üye
al bi tane nokia 6300 kamerasını kır/sök sana simbian internete giren kamerasız telefon :)

6300 symbian deil ki hem ses kayıt özelligi var ayrıca interneti de kötü yani tabi kamerasını kırınca.yok abi.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
suPPer MariO

suPPer MariO

Üye

6300 symbian deil,kameralı,ses kayıt özellikli,interneti berbat,oyunsuz bi telefon yok kalsın

MrExpert

MrExpert

Üye
Bir arkadaşımda vardı general mobile idi markası ama modeli tm hatırlamıyorum Ama onunda kamerası yoktu ama internete girebiliyordu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt