Normalde oldu mu hasan Nasil anlamadim
phasan Üye jackalmami' Alıntı: benimki de avea. şimdi anlayabiliyor musun? - - - Eklendi - - - yaşın kaç ege? Genişletmek için tıkla ... Benim net aylik cepnet eski cepnet
jackalmami' Alıntı: benimki de avea. şimdi anlayabiliyor musun? - - - Eklendi - - - yaşın kaç ege? Genişletmek için tıkla ... Benim net aylik cepnet eski cepnet
phasan Üye jackalmami' Alıntı: yıkılan paket tam benlik ama. Diğerlerinde böylesi yok Genişletmek için tıkla ... Rn gec ozgur deyim tam bana gore
jackalmami' Alıntı: yıkılan paket tam benlik ama. Diğerlerinde böylesi yok Genişletmek için tıkla ... Rn gec ozgur deyim tam bana gore
phasan Üye 15097' Alıntı: Normalde tel hedie edn oldu mu diorm Genişletmek için tıkla ... Yok - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: 8 liraya sınırsız internet olanı mı? Genişletmek için tıkla ... Evet ama simdi 10 tl
15097' Alıntı: Normalde tel hedie edn oldu mu diorm Genişletmek için tıkla ... Yok - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: 8 liraya sınırsız internet olanı mı? Genişletmek için tıkla ... Evet ama simdi 10 tl
jackalmami Üye ona göre sevgi veya saygı göstermek lazım ama. Mesela büyüklerine abi demek gibi. Yoksa abi demeyi sevmiyor musun?
ona göre sevgi veya saygı göstermek lazım ama. Mesela büyüklerine abi demek gibi. Yoksa abi demeyi sevmiyor musun?
phasan Üye 15097' Alıntı: Ozgur genc seviorm Genişletmek için tıkla ... Bende severim bide 2000 dk vermesi iyi
jackalmami Üye herkesin hayatında istisnalar olabilir. Yaşınızı söyleyebilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok bence
phasan Üye jackalmami' Alıntı: herkesin hayatında istisnalar olabilir. Yaşınızı söyleyebilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok bence Genişletmek için tıkla ... BEn istemiyorum
jackalmami' Alıntı: herkesin hayatında istisnalar olabilir. Yaşınızı söyleyebilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok bence Genişletmek için tıkla ... BEn istemiyorum
15097 Üye jackalmami' Alıntı: herkesin hayatında istisnalar olabilir. Yaşınızı söyleyebilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok bence Genişletmek için tıkla ... Evt seni dinliyorum...kac yasindasin - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: herkesin hayatında istisnalar olabilir. Yaşınızı söyleyebilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok bence Genişletmek için tıkla ... Evt seni dinliyorum...kac yasindasin
jackalmami' Alıntı: herkesin hayatında istisnalar olabilir. Yaşınızı söyleyebilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok bence Genişletmek için tıkla ... Evt seni dinliyorum...kac yasindasin - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: herkesin hayatında istisnalar olabilir. Yaşınızı söyleyebilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok bence Genişletmek için tıkla ... Evt seni dinliyorum...kac yasindasin
phasan Üye jackalmami' Alıntı: o zaman tahminlerim tuttu ise bile hayır dedin. öyle mi? Genişletmek için tıkla ... yok tutmadi
jackalmami' Alıntı: o zaman tahminlerim tuttu ise bile hayır dedin. öyle mi? Genişletmek için tıkla ... yok tutmadi
jackalmami Üye ben söyleyince sizde söyleyecek misiniz. Hem benim yaşımı biliyor olmanız lazım. özellikle de sen ege. - - - Eklendi - - - tutsaydı evet diyecek miydin?
ben söyleyince sizde söyleyecek misiniz. Hem benim yaşımı biliyor olmanız lazım. özellikle de sen ege. - - - Eklendi - - - tutsaydı evet diyecek miydin?
phasan Üye jackalmami' Alıntı: ben söyleyince sizde söyleyecek misiniz. Hem benim yaşımı biliyor olmanız lazım. özellikle de sen ege. - - - Eklendi - - - tutsaydı evet diyecek miydin? Genişletmek için tıkla ... derdim
jackalmami' Alıntı: ben söyleyince sizde söyleyecek misiniz. Hem benim yaşımı biliyor olmanız lazım. özellikle de sen ege. - - - Eklendi - - - tutsaydı evet diyecek miydin? Genişletmek için tıkla ... derdim