neden kimse benim selamımı almıyor. :zzz:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap son.kral nerelerde ??? jackalmami' Alıntı: neden kimse benim selamımı almıyor. Genişletmek için tıkla ... a.s
son.kral nerelerde ??? jackalmami' Alıntı: neden kimse benim selamımı almıyor. Genişletmek için tıkla ... a.s
MasteLaa Üye Herkese merhabaaa bugun kısıtli da olsa gireyim ve guzel insanlari goreyim dedim nasilsiniz
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Herkese merhabaaa bugun kısıtli da olsa gireyim ve guzel insanlari goreyim dedim nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... Kuzuuuu.... Oj geldin bea 15097' Alıntı: ben yazmadım kendi yazmıs Genişletmek için tıkla ... at yalanı sev inananı jackalmami' Alıntı: ooo kardeşim hoş geldin. Son.kral kim? Genişletmek için tıkla ... birden aklıma geldi
MasteLaa' Alıntı: Herkese merhabaaa bugun kısıtli da olsa gireyim ve guzel insanlari goreyim dedim nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... Kuzuuuu.... Oj geldin bea 15097' Alıntı: ben yazmadım kendi yazmıs Genişletmek için tıkla ... at yalanı sev inananı jackalmami' Alıntı: ooo kardeşim hoş geldin. Son.kral kim? Genişletmek için tıkla ... birden aklıma geldi
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese merhabaaa bugun kısıtli da olsa gireyim ve guzel insanlari goreyim dedim nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz, sen nasılsın?
MasteLaa' Alıntı: Herkese merhabaaa bugun kısıtli da olsa gireyim ve guzel insanlari goreyim dedim nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz, sen nasılsın?
jackalmami Üye kim diye sorum ama nerden çıktı demedim - - - Eklendi - - - kim diye sordum ama nerden çıktı demedim
15097 Üye Vatron' Alıntı: Kuzuuuu.... Oj geldin bea at yalanı sev inananı birden aklıma geldi Genişletmek için tıkla ... yalan degil bazen 2 kere yazıyor üst üste
Vatron' Alıntı: Kuzuuuu.... Oj geldin bea at yalanı sev inananı birden aklıma geldi Genişletmek için tıkla ... yalan degil bazen 2 kere yazıyor üst üste
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap jackalmami' Alıntı: kim diye sorum ama nerden çıktı demedim - - - Eklendi - - - kim diye sordum ama nerden çıktı demedim Genişletmek için tıkla ... MasteLaa' Alıntı: Hos buldum muhammed abim Kuzumm hoss buldumm naberr Genişletmek için tıkla ... Bizleri ihmal ediyorsun
jackalmami' Alıntı: kim diye sorum ama nerden çıktı demedim - - - Eklendi - - - kim diye sordum ama nerden çıktı demedim Genişletmek için tıkla ... MasteLaa' Alıntı: Hos buldum muhammed abim Kuzumm hoss buldumm naberr Genişletmek için tıkla ... Bizleri ihmal ediyorsun
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ia.phlvn' Alıntı: Bende geldiiiim selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin.
ia.phlvn Üye jackalmami' Alıntı: aleyküm selam isa, farkındayız. Genişletmek için tıkla ... kızgınsın gibime geldi
jackalmami' Alıntı: aleyküm selam isa, farkındayız. Genişletmek için tıkla ... kızgınsın gibime geldi
15097 Üye ia.phlvn' Alıntı: Bende geldiiiim selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldin. nassın
ia.phlvn' Alıntı: Bende geldiiiim selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldin. nassın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap jackalmami' Alıntı: murat abi smiley ını görmek nasip olmadı ama kesin budur. Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: murat abi smiley ını görmek nasip olmadı ama kesin budur. Genişletmek için tıkla ...