Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung Gt-s5233w tv yardım
Sponsorlu Bağlantılar
WERSER
Üye
Konu Sahibi
samsung Gt-s5233w tv yardım
arkadaşlar ben telefondan tv izlemek istiyorum bi yöntemi varmı acaba? yardım ederseniz sevinirim
izleniyor diyolar bu bağlantılara fln griyorum mobil tv fln yazıyor
cellatm
Üye
Biliyorum onlarıda.
Farkındaysan bolttan bile video zlerken kasıyor bağlamtıdan dolayı
tv de kimbilir ne olur
WERSER
Üye
Konu Sahibi
evt olabilir ama denemek lazım
One907
Üye
TV izlemek istiyorsan 3G li modelinden alacaksın(starın yok tabi)..Turkcell 3G ile görüntü kalitesi yüksek ve donmadan izleyebilirsin ama bu telefonla çok zor hatta imkansız..Yok ben 3G kullanmam diyorsan TV'li modelini al
NurhayatSelen
Üye
Arkadaşlar 2 hafta önce aldım telefonu video izleyemiyorum bolt ne bu arada yardımcı olur musunuz?
arkadasım izlersin yaz telefonudan TV SPB.COM gir bu siteye wap üzerinden tv izlersin saygılar umarım becerirsin
mert3834
Üye
evet bu siteden izleyebilirsin ama kanal alternatifi az daha çok yabancı haber kanalları var
15097
Üye
bildiğim bir site var ben o siteden izleyebiliyorum ama türk tv'leri olarak cine5 ve trt kanalları var.Sınırsız internet paketi olanlar veya (sınırsız) wi-fi'den bağlananlar internet paketi ve kota derdi olmadan izleyebilirler.
maynipoh
Üye
ya abi bende s5233w var spb ye giriom parazitli gösterio ama wifiden girmiom
bildiğim bir site var ben o siteden izleyebiliyorum ama türk tv'leri olarak cine5 ve trt kanalları var.Sınırsız internet paketi olanlar veya (sınırsız) wi-fi'den bağlananlar internet paketi ve kota derdi olmadan izleyebilirler.