samsung Gt-s5233w tv yardım

Sponsorlu Bağlantılar

WERSER

WERSER

Üye
    Konu Sahibi
samsung Gt-s5233w tv yardım
arkadaşlar ben telefondan tv izlemek istiyorum bi yöntemi varmı acaba? yardım ederseniz sevinirim :aha:

cellatm

cellatm

Üye
Tv izlemek biraz zor gibi geliyor 5233w de

cellatm

cellatm

Üye
Biliyorum onlarıda.
Farkındaysan bolttan bile video zlerken kasıyor bağlamtıdan dolayı
tv de kimbilir ne olur

WERSER

WERSER

Üye
    Konu Sahibi
evt olabilir ama denemek lazım :D

One907

One907

Üye
TV izlemek istiyorsan 3G li modelinden alacaksın(starın yok tabi)..Turkcell 3G ile görüntü kalitesi yüksek ve donmadan izleyebilirsin ama bu telefonla çok zor hatta imkansız:D..Yok ben 3G kullanmam diyorsan TV'li modelini al :D

NurhayatSelen

Üye
Arkadaşlar 2 hafta önce aldım telefonu video izleyemiyorum bolt ne bu arada yardımcı olur musunuz?

tahamcd

Üye
arkadasım izlersin yaz telefonudan TV SPB.COM gir bu siteye wap üzerinden tv izlersin saygılar umarım becerirsin

mert3834

Üye
evet bu siteden izleyebilirsin ama kanal alternatifi az daha çok yabancı haber kanalları var

15097

15097

Üye
bildiğim bir site var ben o siteden izleyebiliyorum ama türk tv'leri olarak cine5 ve trt kanalları var.Sınırsız internet paketi olanlar veya (sınırsız) wi-fi'den bağlananlar internet paketi ve kota derdi olmadan izleyebilirler.

maynipoh

maynipoh

Üye
ya abi bende s5233w var spb ye giriom parazitli gösterio ama wifiden girmiom

Haestrk

Haestrk

Üye
bildiğim bir site var ben o siteden izleyebiliyorum ama türk tv'leri olarak cine5 ve trt kanalları var.Sınırsız internet paketi olanlar veya (sınırsız) wi-fi'den bağlananlar internet paketi ve kota derdi olmadan izleyebilirler.

Sitenin ismi ne kardes ?