[SymbianHacker] MaxiHACK - Belle Refresh İçin Hack, Avkon2, Tema Efekti Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
bunun üst konu olması lazım. Yoksa zamanla arka sayfalara gider ve insanlar yararlanamaz :oke:

MaxipmaN

Üye
şu norton antivirüsü silsek olu demi?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
olur hatta çok iyi olur:) NQ dışındaki diğer antivirüsler hep sorun

- - - Eklendi - - -

bunun üst konu olması lazım. Yoksa zamanla arka sayfalara gider ve insanlar yararlanamaz :oke:

bununla birlikte üst konu olması gereken başka konularda var ama burdaki üst konular uzun zamandır değişmiyor nedense...

MaxipmaN

Üye
çok saol yardımın için

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica:

charmingraul

charmingraul

Üye
9. adımda bahsettiğiniz İnstallServer Refresh dosyası dediğiniz hangi dosya oluyor acaba onu söyleyebilir misiniz ? yüklediklerim arasında sadece installserver.exe var bu dosyayı mı patches klasörüne atacağım son adıma kadar geldim ama bunu anlayamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
belle refresh hack arşivinden çıkan İnstallServer Refresh.rmp patches klasörüne, installserver.exe c/sys/bin e atılacak ;)

charmingraul

charmingraul

Üye
Peki teşekkür ederim ilk okuyuşta anlayamamışım ne yapacağımı :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ByRedox

ByRedox

Üye
effect için theme fx kullansak olmuyomu bide ben u web broser midir ne meretse tipini begenmedim secenekler bi halta yaramz olmus ve daha yavasssssss delircwm....

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
effect için theme fx kullansak olmuyomu bide ben u web broser midir ne meretse tipini begenmedim secenekler bi halta yaramz olmus ve daha yavasssssss delircwm....

bu soruyu efekt konusunda sorarsan daha güvenilir cevaplar alabilirsin:) o zımbırtıyı bende bilmiyorum :D

seven_birisi

seven_birisi

Üye
installserver.exe`yi sys/bin klasörüne atsamda, sertifika sorunu çözülmedi. yardım edermisiniz?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

alici-35

alici-35

Üye
Kardeşim bende NortonBelleRefreshHack bende böyle bir uygulama çıkmadı 1.Norton Antivürüs 2.Norton İntegrator 3.Norton License Manager 4.Norton Quarantine bu dördü var hangisini kaldırayım acaba ???

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim bende NortonBelleRefreshHack bende böyle bir uygulama çıkmadı 1.Norton Antivürüs 2.Norton İntegrator 3.Norton License Manager 4.Norton Quarantine bu dördü var hangisini kaldırayım acaba ???

hepsini kaldır gitsin :)

• Beğen
Tepkiler: alici-35
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler konu ust konuluk :good:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica: usta :oke:

alici-35

alici-35

Üye
Öyle yaptım kardeşimde sonra pach ları kurdum fakat effect için benim telin c de effect ve skin dosyaları yoktu bu dosyalar f de bende f deki yerlerine kopyaladım ve sonra effect dosyasını c ye kopyaladım fakat effect aktif olmadı nerde yanlış yaptım acaba ???? Yardımcı olursan sevinirim

Üst Alt