Vakti Zamanında GTA Serisi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Vakti Zamanında GTA Serisi.

Milyonları peşinden sürükleyen bir seri… Çıktığı dönem oyun dünyasını derinden sarsan müthiş bir çılgınlık… Evet, Grand Theft Auto’dan bahsediyoruz. Seriyi tümüyle ele alan müthiş bir inceleme yaptı geçtiğimiz günlerde Bölüm Sonu Canavarı. Kuş bakışı kamerayla başlayan ve üç boyutlu bir hayata doğru yol alan bu yapımın “nereden nereye” dedirten mini belgeselini izlemek için

İyi Seyirler.

Kaynak:Gtaturk

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
başlıkta anlatım bozukluğu var.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Duygulandım şimdi :) teşekkürler

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Atari oyunu gibiymiş ilk çıktığında vay be nereden nereye. paylaşım için :tşk:

sercan42_

Üye
thanks

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Vay be ne duygulandım. 7-8 yaşındayken internet kafeye gider ''Abi bana yeni gta açarmısın?​'' derdim :)

onurince

Üye

1. varsa'da değil varsa da
2. Türkçeyi değil Türkçe'yi
3. Türkçe'yimi değil Türkçe'yi mi

:D

Arkadaşım yanlış anlama ama böyle türkçe öğretmenliği yapmak hiç hoş değil yoksa ben de biliyorum daha yeni yazdıgım türkçe nin t sinin büyük olcagını felan filan. Başka yerde yapma şunu bence.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Arkadaşım yanlış anlama ama böyle türkçe öğretmenliği yapmak hiç hoş değil yoksa ben de biliyorum daha yeni yazdıgım türkçe nin t sinin büyük olcagını felan filan. Başka yerde yapma şunu bence.

hayır Türkçe yanlışlarına göz yumamam. gördüğüm yerde düzeltmeye çalışırım. ama takıldığım nokta türkçe'nin t sinin küçük yazılması filan değil. bunu herkes bilir bilinçli olarak küçük yazar. ben bilinçsiz olarak yapılan yanlışları düzeltiyorum ki öğrensin bir daha yapmasın diye. benim başka yerde yanlışı düzeltmemden ziyade yanlışı yapan kişi başka yerde aynı yanlışı yapmasın diye.

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Konu nereden nereye geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...