çok açıldı biliyom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dready112

dready112

Üye
Aslında ilk mesajımda yanlış anlamamıştım, tekrar üstünden geçiyorum; Önemli olan boyu değil işlevi :) (Senin için fesat)
Demem o ki benim 1.70 boyum var ama hiç dert edinmedim (daha uzun olmak istedim ama dert edinmedim burdaki gibi). Senin hayatını etkileyen bi durum mu ki bu ? Neden 180cm olmak istiyorsun mesela ? Sadece psiklojikse bunu yenebilirsin kendi kafanda.

Tuvalet Pompası

Üye
Benim 16 yaşındayım boy 1,65 :(

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ilk mesajımda yanlış anlamamıştım, tekrar üstünden geçiyorum; Önemli olan boyu değil işlevi :) (Senin için fesat)
Demem o ki benim 1.70 boyum var ama hiç dert edinmedim (daha uzun olmak istedim ama dert edinmedim burdaki gibi). Senin hayatını etkileyen bi durum mu ki bu ? Neden 180cm olmak istiyorsun mesela ? Sadece psiklojikse bunu yenebilirsin kendi kafanda.

Şaka yaptık yaww :)
Pek etkilemiyo sadece olanağım varsa uzamak isterim :D

- - - Eklendi - - -

Benim boy 18 ken 1.78 di, yaş 22 hâla 1.78 :D

:( :(

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye

Tamm 1 litre içcem.
Basket oynicam arkadaşım yok.
Ünide de oynayamam seviye, yerlerde :)

boyun kısa diye basketbol dan vazgeçme :) Kısa olanlar sokaklarda genelde daha iyi olurlar oyna kardeşim uzarsın birde çok takma sadece yapman gerekenleri yap öyle 2 günde bir boyunu ölçme nasıl uzadığını anlamazsın bile bu sendrom gibi birşey :)

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
boyun kısa diye basketbol dan vazgeçme :) Kısa olanlar sokaklarda genelde daha iyi olurlar oyna kardeşim uzarsın birde çok takma sadece yapman gerekenleri yap öyle 2 günde bir boyunu ölçme nasıl uzadığını anlamazsın bile bu sendrom gibi birşey :)

İnşallah kardeş

Sandrake

Sandrake

Üye
şöyle söyliyim ilk ince olabildiğin kadar dik dur dik yürü ve spor yapma imkanın yoksa yarım saat kollarını kaldır ve zıplaya bildiğin kadar zıpla

Havvali

Havvali

Üye
bence yemek yemeden önce 2-3 bardak su iç yavaş yavaş ye . Sonra da benim gibi 1.80 boy 60kg ol :) sevdiğin kızdan pinokyo gibisin yemek ye diye kavga ye :kop2:

Metin137

Metin137

Üye
1.75 nerden kısa oluyor benim boy 1.63 kilo 45-50 yaş 16 kısa diye buna denir bu bide benim boy atmış halim orta okula giderken benim boy 1.30 -1.40 arasıydı bana da yardımcı olun ya benim boy çok kısa

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bence yemek yemeden önce 2-3 bardak su iç yavaş yavaş ye . Sonra da benim gibi 1.80 boy 60kg ol :) sevdiğin kızdan pinokyo gibisin yemek ye diye kavga ye :kop2:

İnşallah dostum deneycem :D

- - - Eklendi - - -

şöyle söyliyim ilk ince olabildiğin kadar dik dur dik yürü ve spor yapma imkanın yoksa yarım saat kollarını kaldır ve zıplaya bildiğin kadar zıpla

Denicem aklıma geldikçe :oke:

- - - Eklendi - - -

1.75 nerden kısa oluyor benim boy 1.63 kilo 45-50 yaş 16 kısa diye buna denir bu bide benim boy atmış halim orta okula giderken benim boy 1.30 -1.40 arasıydı bana da yardımcı olun ya benim boy çok kısa

Bana dediklerini sende yap :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şu boyum uzasın meselesinden nefret ediyorum...

arkadaşım bu saatten sonra sana uzayacagın max 5 cm derim.. senin hedefinde 5 cm ama MAX dedim dikkat et. % 5 ihtimal.

boyun ister uzun olsun ister kısa olsun.. ne değişecek.?

190 boyun olunca çevrende popüler mi olacaksın ?
ilgimi çekmek istiyorsun ?
kız arkadaşın senden uzun mu ?
kısa boylusun diye dalgamı geçiyorlar. ?
dolabın üst kısımlarına boyun mu yetmiyor. ?
arkadaş çevresinde en kısa sen misin ?

emin ol. sen 10 cm uzasanda bişey değişmeyecek.

popüler felan olmayacaksın herkesin bakışı aynı olacak
195 boyunda olsa çekeceğin ilgi 3-5 saniyedir. ( oo boyu ne kadar uzun sırık gibi)
kız arkadaşından uzunmu olacaksın.. abi ne saçma bir düşünce yaw kız arkadaşım benden uzun :vur:
dolabın üst kısımlarına parmak ucuna kalkmadan yetişeceksin amaç ?
arkadaş çevrende uzun boylu olacaksın madalyamı takacaklar...

bırak boyun neyse o kalsın boşa kafa yorgunlugu....... :pro:

Metin137

Metin137

Üye

arkadaşım bu saatten sonra sana uzayacagın max 5 cm derim.. senin hedefinde 5 cm ama MAX dedim dikkat et. % 5 ihtimal.

195 boyunda olsa çekeceğin ilgi 3-5 saniyedir. ( oo boyu ne kadar uzun sırık gibi)
kız arkadaşından uzunmu olacaksın.. abi ne saçma bir düşünce yaw kız arkadaşım benden uzun :vur:

inan bana kısa olmak çok zor birşey herkes tarafından eziliyorsun öyleki arkadaşlar beni halı saha maçına falan almıyorlar çok utanç verici birşey :utan

KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye
kilo 70 boy 1.70 yaş 15

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

Çok kısa değilmim ama daha iyi hissetmek için 5 cm daha gerek

dready112

dready112

Üye

inan bana kısa olmak çok zor birşey herkes tarafından eziliyorsun öyleki arkadaşlar beni halı saha maçına falan almıyorlar çok utanç verici birşey :utan
benim boyum 1.70 ama halı saha maçına "ben tek, siz hepiniz" diyerek gidiyorum :) bi iki maç madara ettin mi adamları ondan sonra yalvarıyorlar tolga sen bizim takımda ol diye :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

boy kısalığından değildi kötü oynadıgın için olabilir mi acaba ?
yanlış anlamada.. boy kısalıgına kafayı takmak çok fena piskolojik sorun.

Metin137

Metin137

Üye
benim boyum 1.70 ama halı saha maçına "ben tek, siz hepiniz" diyerek gidiyorum :) bi iki maç madara ettin mi adamları ondan sonra yalvarıyorlar tolga sen bizim takımda ol diye :)

o daha çok dayanıksızlığımdan nasıl daha sağlam olurum kilom çok az

- - - Eklendi - - -

boy kısalığından değildi kötü oynadıgın için olabilir mi acaba ?
yanlış anlamada.. boy kısalıgına kafayı takmak çok fena piskolojik sorun.

yok güzel futbol oynuyorum o daha çok dayanıksızlığımdan nasıl daha sağlam olurum kilom çok az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt