Violonist
Üye
Sağol. Kafamı taktım napayımAma hala bazı modlar çalışmıyor.
- - - Eklendi - - -
artık size kalmıştırAma uğraşma derim ben
![]()
veeee güncelledim

Sağol. Kafamı taktım napayımAma hala bazı modlar çalışmıyor.
- - - Eklendi - - -
artık size kalmıştırAma uğraşma derim ben
![]()

9. En son olarak İnstallServer Refresh dosyasını rompatcherı nereye kurduysanız o sürücüdeki patches klasörüne atın ve yamayı çalıştırın
hocam burayı anlayamadım hangi klasöre atcam ? e: ye kurdum ama bulamadım .s
bende güncelledim telefon sıfırlanınca yeni almış hissi veriyor
- - - Eklendi - - -
dostum hackledim yalnız şu exe dosyasınıda konuya eklesen iyi olur iki konuya girmek zor oluyor birde acemi olduğunu düşün
exe yi ekleyeceğim
önerin için 
9. En son olarak İnstallServer Refresh dosyasını rompatcherı nereye kurduysanız o sürücüdeki patches klasörüne atın ve yamayı çalıştırın
hocam burayı anlayamadım hangi klasöre atcam ? e: ye kurdum ama bulamadım .s

veeee güncelledim![]()

Ben daha önce hacklemiştim telefonu ve Belle REflesh geldiğinde yüklediğim halde hack'li teefon tekrardan hackleme gerekmiyor yani.

veeee güncelledim![]()

dostum avkon linkini duzeltetebilirmisin indiremiyorum da.ya da @enerden in eski konusundakilerle yapsam ayni olur mu

güle güle kullanertesi gün belle ye geri döndüm. nokia şöyle demeye çalışıyor. Siz kullanıcılar en iyisini yapana kadar biz bi halt edemeyeceğiz... resmen cwf olmuş forumdaki arkadaşlar bile daha iyi iş çıkarıyorlar![]()

güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
nokia baktı maxicep almış başını gidiyor, sorumluluğu bize devretti![]()

aynen ya. komik duruma düşüyorlar. bir de metin saatinin ingilizce olması şaka gibi ya onu bile Türkçe'ye çevirememişler![]()
Yeni widgette yüklenmiyor. Türkçeleştirmek için dosya taşıyıp durdum 
Nokia da öyle düşünüyor işte. O yüzden symbianla ilgilenmiyor artık
Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Nokia sizlerin sayesinde ayakta duruyor. O boş gönderiyor sizler boşlukları dolduruyosunuz. Emeklerinize sağlık ...
güle güle kullan patches diye bi klasör yok x plore yüklenmiyor