ömür boyu pişman olacağınızı bile bile, aldatır mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
İnsan hiç böyle bişey yaparmı hayvandan farkı kalmaz sonda
Gözü döndümü her ama herkes yapar. Bence insanın kendine bile tam güvenmemesi lazım tedbirli olması lazım. Şahsen ben kendimi biliyorum asla yapmam , ama %1 de olsa ihtimal olabilir. Dedim ya , zaten insan aldatırken çok değişik birisi oluyor, o an o , o değil. Zaten bu yüzden pişman oluyor ve ''naptım ben ! '' deyip pişman oluyor... Yapılması gereken şey kendini garantiye almak akıllı düşünmek.. :)

- - - Eklendi - - -

Kızlar Benim Cazibeme Dayanamazlar:D:cool:
Whats can i do oh yeah :D Adam relax :D

Şizofren_

Şizofren_

Üye
    Konu Sahibi
Fizilsel olarak aldatmak aslında pek tasnif ettiğim şey değil fakat görsel yada düşünce olarak bunu yapmamak erkek için çok zor bi durum. Fiziksel olarak aldatıcaksan boşan yada ayrıl öyle beraber ol. Böylece karşındakinin gururunu kırmamış olursun.

Yukarıda yazdığım şey mantığımın dediği. Beni tanıyan varsa ki tanıyan yada hatırlayan 2 3 kişi anca vardır. Bu kişiler bu yorumun burda kalmayacağını bilir.

Konu başlığı bi arkadaşa saçma gelmiş. "ömür boyu pişman olacağınızı bile bile aldatır mısınız" başlık bu bilerek bu tarz soruldu. Eşinizi yada kız arkadaşını çok seviyorsunuz, ondan vaz geçme gibi bir düşünceniz yok ki. Buradaki amaç biraz macera aramak. Yani olay gerçekleşecek, siz duygusal yada fiziksel tatmin olacaksınız ama eşinize geri döneceksiniz. Çünkü onu kaybetmek istemiyorsunuz. Bahsedilen bile bile pişmanlık bu. Bişey yolunda gitmiyor, karşınızda sizi cezbeden ve evli yada ilişkinizin olduğunu bilen biri var. Hala aldatmam mı diyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle, man20 ve pelın_
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bir ara kendi aramızda çok konuşmuştuk o kişi kendini biliyor:)
Şimdi o dediğimde;diyordum ki,aylarca yıllarca çıkarsın hatta evlilik hayalleri kurarsın sonrası hüsran olur bu daha yıkıcı oluyor ozaman.
Yani düşününce yalan değil sen en güzel hayalleri kur ama sonu kötü bitsin.
O yüzden diyordum aylarca yıllarca çıktığının yerini dolduramıyan bir gün gelir 1-2 gün içinde tanıdığın ozaman sana daha güzel görünür,
kurduğun yıkılan hayalleri tekrardan canlandırır ama bu kez daha düzgün olarak düşünürsün.
Eskisi çoktan almış başını gitmiştir yeni gelende güzelliğiyle gelmiştir.
Aylarca,yıllarca çıktığın gün geliyor 1-2 gün içinde tanıdığın insan sana olumsuzlukları unutturabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_ ve pelın_
Şizofren_

Şizofren_

Üye
    Konu Sahibi
Denilmek istenilen şey bu. İnatla aldatmam ben diyenleri bekliyorum. Fikirleri değişmediyse konuşalım haklı olan siz iseniz, oturup düşünmek gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Denilmek istenilen şey bu. İnatla aldatmam ben diyenleri bekliyorum. Fikirleri değişmediyse konuşalım haklı olan siz iseniz, oturup düşünmek gerekecek.
varmak istedıgın sonuç ne pekı

Şizofren_

Şizofren_

Üye
    Konu Sahibi

varmak istedıgın sonuç ne pekı
Bi önceki hesabımda bu tarz konulara ben yorum yazdığımda konuya artık kimse yorum yazmıyor idi. Ben şizofrenim unuttun mu:) Benim net kararım olamaz. Ben herzaman kendimle çelişirim. Bir yanım farklı bir yanım farklı düşünür.:islik

pelın_

Bi önceki hesabımda bu tarz konulara ben yorum yazdığımda konuya artık kimse yorum yazmıyor idi. Ben şizofrenim unuttun mu:) Benim net kararım olamaz. Ben herzaman kendimle çelişirim. Bir yanım farklı bir yanım farklı düşünür.:islik

unutma bende şizofren2 yim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bu devirde normal olursanız zaten ozaman asıl sorun sizdedir:d:

sinan627

sinan627

Üye
aslaaa

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Aldatmaya değecek kadar guzel bir bayan olursa neden olmasın.(yani 2. Bayan guzel olursa) Ben şu kılise cumlelerden nefret etmisimdir. Asla aldatmam. Aldatmak benim kitabımda yazmaz. Aldatmıs bile olsa aklımın ucundan bile gecmez. Vs vs asıl bu tipler aldatır.

man20

man20

Üye
Aldatmaya değecek kadar guzel bir bayan olursa neden olmasın.(yani 2. Bayan guzel olursa) Ben şu kılise cumlelerden nefret etmisimdir. Asla aldatmam. Aldatmak benim kitabımda yazmaz. Aldatmıs bile olsa aklımın ucundan bile gecmez. Vs vs asıl bu tipler aldatır.
haklısın tatlım.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

bu kişiden kişiye göre değişir. Kimi vardır önüne ilk çıkan ile eşini veya sevgilisini aldatır. Ama kimileri vardır ki iradesine öyle çok sahip çıkabilen bi nevi nefsine o kadar çok sahip çıkan önüne ona hayatı boyunca yetecek para verseler gene aldatmaz.
Şöyle bi söz vardır anlayana: tüm genellemeler tehlikelidir. Bu genelleme bile...

• Beğen
Tepkiler: man20
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Boyle biri cok zor bulunur. Ya karsısına boyle biri cıkmadı. Yada bayanlarla isi yok. :d:Anlayana

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Asla Aldatmam.. Eğer Sen Birine Sevdiğim Diyor İsen Aldatmazsın..
Zaten Aldatsan Sevmemişsindir Demek..

ismail

ismail

Üye
tabikide bal alıncak çicekleri gezmek gerek dimi ama :D

cukuleaks

Üye
Asla aldatmam diyenlere şaşıyorum. Ben kendime güvenemem bu konuda. hatta hiçkimse güvenemez. Güvenmemesi lazım. Zaten kendine güvendiği için aldatma oranı yükselir . Kendime güvenmiyorum diyen bir insan kendine tedbir almış olur. Değişik bir orantı tipi. Aldatmamak gerek oda ayrı bi konu :D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Ne Yani İlla ki Aldatmak mı Lazım Adam Gibi Denemiyor mu Ayrılalım.. Hem Niye Aldatayım Çok Çok Ayrılırım..
Konar Göçer Bir Yüreğe Yürek mi Denir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt