Nokia 603 hack yapmakta yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 hack yapmakta yardim
Ben telefonuma flash atdim simdi FP1 ile hack yapmak istemiyorum forumda görüyorum FP1 ile hack yapanlar kötü diyor ben simdi nasil hack yapayim?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kardeş sen iyimisin? Alakasız şeyler yazıyorsun.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-belle-telefonlara-flash-atmak-11-660222.html konuda sana nasıl hack yapabileceğin hakkında link verilmiş sen buraya konu açıyorsun.

Onu geçtimde flash atmakla hack işleminin ne alakası var? Flash atmak yazılımı baştan kurmaktır. Hacklemek cihazı adı üstünde hacklemektir herşeye erişimi sağlar. Ayrı şeyler. FP1 ile hack yapmak istemiyorum diyosun ama nasıl yapacam diye konu açıp soruyorsun. Kim memnun değilmişki FP1 ile hackten kim kötü demiş?

Öncelikle sen ne yapmak istediğine karar ver sonra forumu araştır sonra biz her konuda yardımcı olmaya çalışırız.

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
FP1 baska hack yapmak olmuyurmu? Burda userler bana flash atarsan hack yapmaya gerek kalmaz dediler bende acemi oldugum için flash atdim. Tum sistem gitti eskisi geldi. Simdi hack yapmaliyim dilmi?

ANIL

ANIL

Admin
FP1 baska hack yapmak olmuyurmu? Burda userler bana flash atarsan hack yapmaya gerek kalmaz dediler bende acemi oldugum için flash atdim. Tum sistem gitti eskisi geldi. Simdi hack yapmaliyim dilmi?

Flash ile hack aynı değil. Unsigned (sertifika hatası veren) uygulamaları yüklemek istiyorsan hack yapmalısın. Senin tercihin.

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben forumda olan 2hack yolun denedim amma yine sertifika hatasi veriyor neden oyle?

asigsasi

asigsasi

Üye
ROMPatcher in içindeki yamaları aktif yapman gerekiyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaslar ben forumda olan 2hack yolun denedim amma yine sertifika hatasi veriyor neden oyle?

Üst mesajda aradaşında dediği gibi rompatcher yamalarının aktif olduğundan emin ol...

Ayrıca c/sys/ bin klasörüne telefonuna uygun yani S^3 modeller için olan installserver.exe dosyasını attın mı?
Attıysan c/sys/bin klasörünü tekrar kontrol et...

asigsasi

asigsasi

Üye
evet yaptım derken hack işlemi tamam mi

Emrgncy

Emrgncy

Üye

linki tıkla ve zip dosyasını indir.
S^3 zip dosyasının içindeki installserver.exe dosyasını x-plore yardımıyla C/sys/bin klasörüne at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de..

[MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip dosyasının içindeki patch ı yine x-plore yardımıyla C/patches klasörüne kopyala..

Telefonu yeniden başlatıp Rompatcher ı çalıştır ve içindeki üç adet yamayıda aktif et, şimdi unsigned olan bir uygulama yüklemeyi dene...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ek seçeneklerde verilen installserver 1.7.rpm dosyasını C:/pathes klasörüne atıp rom patcher programından o dosyayıda aktif ettinmi?

rehman111

Üye
    Konu Sahibi

linki tıkla ve zip dosyasını indir.
S^3 zip dosyasının içindeki installserver.exe dosyasını x-plore yardımıyla C/sys/bin klasörüne at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de..

[MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip dosyasının içindeki patch ı yine x-plore yardımıyla C/patches klasörüne kopyala..

Telefonu yeniden başlatıp Rompatcher ı çalıştır ve içindeki üç adet yamayıda aktif et, şimdi unsigned olan bir uygulama yüklemeyi dene...

tesekkurler senin soyledin gibi yaptim hack oldu. Çox sagol

f299

f299

Üye
hack yapamaynlar pm atsınlar ! Bire bir yardımcı olurum

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Widget simdide bu calismiyor yuklerken error update yaziyor neden sizce?

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
yardim edin lutfen. Hata neden veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt