Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgasayari modem gibi kullanmak mumkunmudur
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcfurkan20
Üye
Konu Sahibi
bilgasayari modem gibi kullanmak mumkunmudur
arkaslar ben kendi cep telefonumu joikuspot program araci ile modem yapabiliyorum. Bunun tam tersini yapabilirmiyim yani bilgisayari modem yapabilirmiyim. Lutfen yardim edin
Black-killing
Üye
Enteresan bi fikir
sinanorta
Üye
Öyle bir şey olamaz diye düşünüyorum. Çünkü o zaman kimse Modem Cihazı almazdı.
yakupbjk
Üye
yani modem derken ben hertürlü internetimi cep telefomnum sayesınde baglanıyorum yanı n97 mini pragramdan sınırsız paket almıstım pc basına gelınce takıyorum bu kadar sonra devam ........................... harıka bısey evinde interneti olmayana
Ama kendi cep telefonumu modem olarak kullanabiliyorum arkadasarim benim telefona baglanip internete girebiliyorlar
- - - Eklendi - - -
evet tam da oyle yapmak
Istiyorum
Aybin.Kilic
Üye
harici bir usb wireless adaptör ile o dediğini yapabilirsin. Teknik özelliklerine dikkat etmen gerek wireless adaptörün satıcıya belirt özellikle yapmak istediğin şeyi.
harici bir usb wireless adaptör ile o dediğini yapabilirsin. Teknik özelliklerine dikkat etmen gerek wireless adaptörün satıcıya belirt özellikle yapmak istediğin şeyi.