jet audio plus 3.0.2 yeni sürüm 07/06/2013. ön izleme resimler eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
jet audio plus 3.0.2 yeni sürüm 07/06/2013. ön izleme resimler eklendi
Evet arkadaslar poweramp in nazini cekmekten biktim. Siz de oyle diyorsaniz buyrun. Ondan daha kaliteli bir program. Jet audio plus 1.6. Bazi ozellikleri.

20 bant grafik ekolayzer
Sarkiyi ister hizli ister yavas dinlime
Sarkidan sarkiya kayipsiz gecis
X-bass teknolojisi.
2 adet ekran kilidi.
6 adet vidget.
Sarki sözü destegi.
Ana ekranda sarki listesi.
Bunla sadece bir kaci. Ses kalitesine gelince gercekten mükemmel. Gorsellik olarak süper. Yama gerekmez patch gerekmez root gerekmez. Markette ücretli olan bu süper uygulamanın tam sürümü

Anlatim nacizane bana ait. Artilarini eksilerini yazin. Dil ingilizce.

Arkadaşlar linki kopyala yapıştır yapıyoruz.
Yeni Sürüm hayırlı olsun.

İNDİRME LİNKİ: www30.zippyshare.com/v/48007620/file.html

LİNK YENİDEN DÜZENLENDİ.

Arkadaşlar görüntüler benim telefondan. Bu benim kullandığım ayarlar bunlar. Yaptığınız ayarları kaydetmeyi unutmayın kapatıp açınca sıfıra dönmesini diye. Ama tekrar söylüyorum herkesin müzik zevki ayrı. ve kullandığı kullakliginda önemli olduğunu söylemeye gerek yok.

Yeni Sürüm de çok yol katetiklerini gördüm :-)

• Beğen
Tepkiler: manyak_adam, dert91, realist47 ve 7 diğerleri

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

ice cube

Üye
gercekten guzel program teşekkurler :-)

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Hocam 2 sorum olacak; 1. Muzik calarkenki titresimi iptal edebiliyor muyuz? 2. Muzik listesine butun ses dosyalarini otomatik guncelliyor. Bunun onune gecebilir miyiz? Alakasiz bir cok ses dosyasini dinlemek zorunda kaliyoruz :S

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Paylasim icin tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Hocam 2 sorum olacak; 1. Muzik calarkenki titresimi iptal edebiliyor muyuz? 2. Muzik listesine butun ses dosyalarini otomatik guncelliyor. Bunun onune gecebilir miyiz? Alakasiz bir cok ses dosyasini dinlemek zorunda kaliyoruz :S

Mobil olduğum için telefon modelini göremiyorum. Bende o sorunlar olmadı. Sadece benim normal mp3 müzik dosyalarını görüyor ama senin için ayarla göz atıp tekrar bilgi vereceğim.

Ayarlar baktım. Ne titreşim nede dosya seçme ile ilgili herhangi bir secenek göremedim. Zaten söylediğin titreşim olayını hiç anlamış değilim. Dedigim gibi. Arayan bende sadece mp3 dosyalarını görüyor. Ama şöyle bir şey yapabilirsin. Bu bütün mp3 dosyalarını tek lasorde topla ve müzik çalar a girdikten sonra Folder yazan bölümden kendi dosyanın seçerek sadece kendi müziklerini dinleyebilirsiniz. Umarim faydası olur.

71fatih

71fatih

Üye
tesekkürler gercektn kaliteli program.keske bi babayigit ciksada hatasiz türkceye cevirse bunu

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler gercektn kaliteli program.keske bi babayigit ciksada hatasiz türkceye cevirse bunu

Begenmenize sevindim. Evet çok güzel ve zahmetsiz bir uygulama. Aslında Türkçeye çevirdi ama tuhaf tuhaf hatalar verince ingilizceyi döndüm tekrar. Gerci pek çok zor bir menüsü yok zaten. Güle güle kullanın.

bilalusta1625

Üye
güzel sagol

crysisci

Üye
prog güzelde ayarlarıyla ilgili bilgi versen nasıl güzel ses alırız yüksek ekolayzer ayarları tredeble reducer falan hangisinde kullanalım? birsürü ayarı var?

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
prog güzelde ayarlarıyla ilgili bilgi versen nasıl güzel ses alırız yüksek ekolayzer ayarları tredeble reducer falan hangisinde kullanalım? birsürü ayarı var?

Yarın benim kendi yaptığım aylar ile ilgili Görseli konuta eklerim. Fakat herkesin müzik zevki farklı. Bu benden nasıl bir ayar istiyorsunuz. Dedigim gibi yarın konuya hem genel hemde eko ayarları ile ilgili Görseli eklerim. Aslında o kadar zor kullanımı olan bir program değil ki.

- - - Eklendi - - -

Sizde sağolun. Işinize yaradiysa ne mutlu :-)

avantis

avantis

Üye
Fotolar görünmüyor

El-CD

El-CD

Üye
:tşk: deneyelim bir

avantis

avantis

Üye
Fotolar telefondan girince görünmüyor

soulman

Üye
Ses ayarlarının detayları ve kalitesi açısından gördüğüm en iyi müzik çalar ;ama gel görki aac plus desteği yok ,paylaşım için teşekkürler

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Fotolar telefondan girince görünmüyor

Bende telefondan giriyorum zaten. Opera mobil ile. Ve geosu görünüyor. Tarayıcı ayarlarını kontrol et istersen.

- - - Eklendi - - -

Ses ayarlarının detayları ve kalitesi açısından gördüğüm en iyi müzik çalar ;ama gel görki aac plus desteği yok ,paylaşım için teşekkürler

Rica ederim önemli değil. AAC plus çok önemli değil bence. :-) :-)

PriveT

PriveT

Üye
Mobil olduğum için telefon modelini göremiyorum. Bende o sorunlar olmadı. Sadece benim normal mp3 müzik dosyalarını görüyor ama senin için ayarla göz atıp tekrar bilgi vereceğim.

Ayarlar baktım. Ne titreşim nede dosya seçme ile ilgili herhangi bir secenek göremedim. Zaten söylediğin titreşim olayını hiç anlamış değilim. Dedigim gibi. Arayan bende sadece mp3 dosyalarını görüyor. Ama şöyle bir şey yapabilirsin. Bu bütün mp3 dosyalarını tek lasorde topla ve müzik çalar a girdikten sonra Folder yazan bölümden kendi dosyanın seçerek sadece kendi müziklerini dinleyebilirsiniz. Umarim faydası olur.

Telefon galaxy s3. Titresim dedigim sanki ozellikle bass havasi vermek icin yapilmis gibi duruyor. Winampta da denedim, powerampta da, bunda da... Pro plan her playerda oyle bir titresim var inceden. Samsungun orjinal playerinde ama muzik temiz bir sekilde cikiyor. Oyle bir titresimsi sey yok. Bu yuzden de programlarin basa hava katacak bir titresim eklentisi gibi dusunuyorum.

avantis

avantis

Üye
Titreşim S3 un özelliği.Ayarlardan kapatılıyor.Player ile ilgili değil

Üst Alt