Acil bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Acil bakarmisiniz
sürekli bu hatayı verıyor

night_jack

night_jack

Üye
Çevirmeli ağ ayarlanırını kontrol et bence.

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
o nasıl oluyo cnm
bı baglanda baksana

furkan5800

furkan5800

Üye
vpn vın veya vodemmi kullanıyorsun

pelın_

Konu Sahibi
huaweı dıye bişey ben anlamam kı:)

furkan5800

furkan5800

Üye
anladım huaweı yani turkcelle baglanıyorsun nete

furkan5800

furkan5800

Üye
bu arada dikkatimi çekti wolf team sen mi oynuyorsun :D

pelın_

Konu Sahibi
ttnet böle sarı kablolar var

night_jack

night_jack

Üye
usb cdsini kurdun mu?

pelın_

Konu Sahibi
yo bişey kurmadım

furkan5800

furkan5800

Üye
Modeminle ilgili her hangi bişi kurduysan tamamen kaldır ve baştan kur eğer kurmadıysan ağ bağlantılarına gel ve sorun çıkaran bağlantıya sağ tıklayıp onar de sorun devam ederse ağ bağlantısını kaldır pelin maalsef bakmadan görmeden elimden bu kadarı gelir

pelın_

Konu Sahibi
ya baglanın şifre falan vereyım

pc ilk gldıgınde modemı krduk ya okadarda değil sımdı durduk yere bu hatayı vrıyo

dready112

dready112

Üye
Arkadaşlar yanlış yönlendiriyorsunuz :) belli ki bilgisayarı arkadaş kendisi kurmamış, önceden modemin kurulumu yapılmıştır diye düşünüyorum. Belli bi ayarla oynanmış gibi gözüküyor, buradan yardım etmeye çalışırken daha beter edebilirsiniz :)
Yanlış anlaşılmasın, ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum, belli ki pek anlamıyorsunuz ve karıştırıp, içinden çıkılmaz bi hale gelmemesi için uyarıyorum :bye2:

night_jack

night_jack

Üye
Hata Kodu 651 : Modem hata raporladı. Modeminiz (veya başka bir aygıt) bir hata bildirdi. Bu bir çevirmeli bağlantı ise ve desteklenen bir dış modem kullanıyorsanız modemi kapatıp yeniden açın. Ağ Bağlantıları'nı kapatıp yeniden açın ve sonra yeniden arayın.
Modeminiz Ağ Bağlantıları tarafından desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanın. Modeminizi uzaktan erişim için doğru yapılandırdığınızdan emin olun. Yapılandırmanızı denetlemek için, bkz: 604 de Bağlantıyı yapılandırma. Bu bir sanal özel ağ (VPN) bağlantısı ise, bağlantı yapılandırmasında yanlış bir TCP/IP adresi bildirmiş olabilirsiniz veya ulaşmaya çalıştığınız sunucu kullanılamaz durumda olabilir. Sunucunun kullanılabilir durumda olup olmadığını belirlemek için sistem yöneticinize başvurun.

pelın_

Konu Sahibi
:(anlamıyorum ki ben bu dediklerınızden

furkan5800

furkan5800

Üye
Pelin team viewer varmı ?

Symbianize

Symbianize

Üye
İnternet olmadan teamwiever nasil olcak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt