Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tarayici ana sayfa yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cinaski12
Üye
Konu Sahibi
tarayici ana sayfa yardim
Arkadaslar explorer de Ana sayfayi nerden basil ayarliyoruz yapamadim bi turlu
papakudioflu
Emekli Yönetici
Nesini yarliyacaksin arama motorunu mu. Ayarlar menusune girip ekrani yana kaydirinca uygulama ayarlarina gecer oradan internet exploreri secerek ayarlarini yapabilirsin.
cinaski12
Üye
Konu Sahibi
internet exploreri her açtığımda ana sayfa olarak belirlediği atıyorum google açılsın istiyorum dediğin ayarlardan bulamadım
aslinda t-mobile rom flashlamayi duşunuyorum bir guncelleme yayinlamişti tmobile arama motoru ekleyebilmek icin menuye secenek eklemişler.
kimbilir_01
Üye
google ana sayfa yapmak için ie de once google gir sonra ... E tikla ve PİN TO START de işte bu kadar.ana ekrandaki ie yi kaldir yerine yeni yaptigini koy gecmiş olsun
google ana sayfa yapmak için ie de once google gir sonra ... E tikla ve PİN TO START de işte bu kadar.ana ekrandaki ie yi kaldir yerine yeni yaptigini koy gecmiş olsun