Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MXHome Launcher 3.0 v3.0.3
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
MXHome Launcher 3.0 v3.0.3
Market Bilgileri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
<<< Linkler >>>
aldemirfatih
Üye
teşekkürler kardeş ..güzel bişeye benziyor..bi kurup bakiiim ne kadar ram sömürüyor..
Bu versiyon güzel olmuş.Akvaryum temasını indir ücretsiz.Hem canlı duvar kağıdı var hemde ses efekti.Ekrana dokununca balıklar kaçışıyor ve su sesi çıkıyor.Dockbar'da hava durumu gösterebiliyor.Hoşuma gitti.
Tolga-GnL
Üye
fena dil gibi
crysisci
Üye
ortadadaki mx butonu kaybolmuyormu yaw of go launcher gibi efektleride yok o yüzden go launcher exi yeniden yükledim bu program cok begendim ekran animasyonları falan menüsü ama tam puan alamadı benden
rk1406
Üye
teşekkürler
tema paylaşımı da yaparsanız çok makbule geçecek
Aslında uygulama ücretsiz.Temaları ücretli ve bazen markete yakalanabiliyorlar.Bu sebeple lisans sorunu çıkarıyor.
Peocawe
Üye
Ahmet abi ben bunu yükledim, çokta beğendim. Yalnız masaüstü iconları pekte hoşuma gitmedi açıkcası.. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı ? Bir kaç tema indirdim fakat iconları değişmiyor.
Ahmet abi ben bunu yükledim, çokta beğendim. Yalnız masaüstü iconları pekte hoşuma gitmedi açıkcası.. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı ? Bir kaç tema indirdim fakat iconları değişmiyor.