MXHome Launcher 3.0 v3.0.3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
MXHome Launcher 3.0 v3.0.3
Market Bilgileri

<<< Linkler >>>

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
teşekkürler kardeş :) ..güzel bişeye benziyor..bi kurup bakiiim ne kadar ram sömürüyor..

- - - Eklendi - - -

teşekkürler kardeş :) ..güzel bişeye benziyor..bi kurup bakiiim ne kadar ram sömürüyor..
denedim 42 mb ram harcıyo gözüküyor :) ..bir de türkçe dil desteği yok gibi..belki de ben bulamadım..ama görünümü çok çok güzel :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

denedim 42 mb ram harcıyo gözüküyor :) ..bir de türkçe dil desteği yok gibi..belki de ben bulamadım..ama görünümü çok çok güzel :)

Bu versiyon güzel olmuş.Akvaryum temasını indir ücretsiz.Hem canlı duvar kağıdı var hemde ses efekti.Ekrana dokununca balıklar kaçışıyor ve su sesi çıkıyor.Dockbar'da hava durumu gösterebiliyor.Hoşuma gitti.

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
fena dil gibi :)

crysisci

Üye
ortadadaki mx butonu kaybolmuyormu yaw of go launcher gibi efektleride yok o yüzden go launcher exi yeniden yükledim bu program cok begendim ekran animasyonları falan menüsü ama tam puan alamadı benden :D

rk1406

rk1406

Üye
teşekkürler
tema paylaşımı da yaparsanız çok makbule geçecek

• Beğen
rk1406

rk1406

Üye
dendim lisans hatası şeklinde hata veriyor
yüklüyor ama açılmıyor

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
dendim lisans hatası şeklinde hata veriyor
yüklüyor ama açılmıyor

Aslında uygulama ücretsiz.Temaları ücretli ve bazen markete yakalanabiliyorlar.Bu sebeple lisans sorunu çıkarıyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
Ahmet abi ben bunu yükledim, çokta beğendim. Yalnız masaüstü iconları pekte hoşuma gitmedi açıkcası.. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı ? Bir kaç tema indirdim fakat iconları değişmiyor.

• Beğen
esokmen

esokmen

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...