Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
nokıa n97 ıçın vıber programı varmıdır lutfen yardım edermısınız

_RYUK_

_RYUK_

Üye
5800 da joikospot ile wifi paylaştıgimda android cihazlar neden görmüyor?

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
c5-03 te müzik çalar müzikleri görmüyor güncelledığimde 0 dosya eklendi diyor halbuki müzik var

Joker.

Joker.

Üye
c5-03 te müzik çalar müzikleri görmüyor güncelledığimde 0 dosya eklendi diyor halbuki müzik var

Her hangi bir cfw kuruluysa
İngilizce olmak şartıyla müzik klosörü oluştur.(Music ) şarkıları içine at

fadimercan

Üye
merhabalar benim tel 5228 şuan tck final belle yüklü Qt sorununu bir türlü çözemedim orjinal yüklüyken de çözemedim Qt 4.7.4 ve 4.8 yüklenemiyor hatası alıyorum daha alt versiyonlar yetmiyor bir haftadır uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı yardımcı olursaniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Konuşurken Ses Değiştiren Program Varmıdır Hocam ?

Öyle bir program var diye biliyorum. Uygulamalar bölümüne bir göz atmak lazım.

- - - Eklendi - - -

nokıa n97 ıçın vıber programı varmıdır lutfen yardım edermısınız

Viber programı symbian için maalesef mevcut değil.

- - - Eklendi - - -

5800 da joikospot ile wifi paylaştıgimda android cihazlar neden görmüyor?

Android geliştiricilerine sormak lazım. Nokia da program ile Wifi paylaşımı yapıldığında görmeme ve bağlanamama sorunu genel bir sorun.

- - - Eklendi - - -

merhabalar benim tel 5228 şuan tck final belle yüklü Qt sorununu bir türlü çözemedim orjinal yüklüyken de çözemedim Qt 4.7.4 ve 4.8 yüklenemiyor hatası alıyorum daha alt versiyonlar yetmiyor bir haftadır uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı yardımcı olursaniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Elimde bir qt mevcut yükleme yapınca alayını kuruyor. Net paketim yok en kısa sürede net paketim olunca upload ederim.

n73balikesir

Üye
aybin,5800 ucbrowserden video indirmiyor artık cevap yazmışsın maxsimum download task uyarındaki sayıyı 9 yaptım yine aynı uyarıyı veriyor yardımcı olurmusun.

drknslh

Üye
5800 xm nasıl güncelleme yapabilirim (*#0000# den yeni güncelleme yok diyor benim ki V52, V60 ARIYORUM)

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
format ücretli mi 5800da

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
format ücretli mi 5800da

Hard format atınca telefon ilk açılışta nokiaya mesaj atıyor. Soft format atınca gitmiyor diye biliyorum.
Modifiye bölümünden ofw yazılım yüklersen o mesaj atma ve hack sorunu kalmıyor.

- - - Eklendi - - -

5800 xm nasıl güncelleme yapabilirim (*#0000# den yeni güncelleme yok diyor benim ki V52, V60 ARIYORUM)

Ovi suite yükle pc ye. Telefonu bağla pc ye sürücüleri yüklesin. Araçlardan güncellemeler sekmesine bas. Telefon yazılımı bölümüne bak. Orada yeni yazılım görürsen yükle.
Eğer yazılımı görmezse gene yaz diğer alternatiflere yöneliriz.

- - - Eklendi - - -

aybin,5800 ucbrowserden video indirmiyor artık cevap yazmışsın maxsimum download task uyarındaki sayıyı 9 yaptım yine aynı uyarıyı veriyor yardımcı olurmusun.

Programı sil yeniden yükle. Ayarlardan download task 9 bir ayar daha var onuda 4 yap.

ido42

Üye
5800 nasıl hackleniyor yardım edebilirmisin

mami23023

Üye
nokia C5-03 için klavye var mı iphone gibi varsa linkini atabilirmisin ?

mami23023

Üye
onu denedim olmadı süresi geçmiş sertifika diyor..

SivaSLu

Üye
ustat 5800xm güncelleme görmüyor flash felan diyolar hiçbir bilgim yok :nono:yardımmm

Üst Alt