Ali58_58
Üye
aradaşlar bu işlemi uygulayın hiç bişeye dokunmadan ram 190 a düşüyor http://www.maxicep.com/android-genel-destek/galaxy-w-ram-kullanimini-azaltma-687468.html
aradaşlar bu işlemi uygulayın hiç bişeye dokunmadan ram 190 a düşüyor http://www.maxicep.com/android-genel-destek/galaxy-w-ram-kullanimini-azaltma-687468.html
benim telefondan bazı ayar için ekran görüntüleri. tavsi olarak![]()

kesinlikle çok fark var. en önemlisi beats audio ayarlaını kendisi yapıyor. ama awesome uğraş istiyor. tavsiye derim. çünkü beatsaudio yüklemeden önce özellikle denedim ses kalitesini.
kesinlikle çok fark var. en önemlisi beats audio ayarlaını kendisi yapıyor. ama awesome uğraş istiyor. tavsiye derim. çünkü beatsaudio yüklemeden önce özellikle denedim ses kalitesini.
Birşey daha sormak istiyorum mümkünse kullandığın beats auido için bir link atabilirmisin.Birde awesome beats ile ben farklı şarkılar için farklı bas ve tiz ayarları kullanıyordum bunların hepsini otomatik mi ayarlıyor?

Aynen garanti dediğin samsung dan kaynaklı bişeyler olursa anca oda biraz zor şimdiye kadar hiç garanti süresi devam ederken üretici kaynaklı sorun yaşamadım.Bu cihazların ömrünü öyle bir ayarlıyorlarki garanti süresi dolunca telefonun yok batarya ömrü bitiyo yok bilmem hangi donanımında sorun çıkıyo.Yani 2 yıl garanti vermesinin sebebi 2 yıl telefona hiçbir halt olmaz doya doya kullan ömrü bu kadar sonra bozulur demek oluyo aslında
- - - Eklendi - - -
Birşey daha sormak istiyorum mümkünse kullandığın beats auido için bir link atabilirmisin.Birde awesome beats ile ben farklı şarkılar için farklı bas ve tiz ayarları kullanıyordum bunların hepsini otomatik mi ayarlıyor?
- - - Eklendi - - -
Linke gerek kalmadı markette buldum gerçektende çok farkediyor çok teşekkürler![]()
Aynen garanti dediğin samsung dan kaynaklı bişeyler olursa anca oda biraz zor şimdiye kadar hiç garanti süresi devam ederken üretici kaynaklı sorun yaşamadım.Bu cihazların ömrünü öyle bir ayarlıyorlarki garanti süresi dolunca telefonun yok batarya ömrü bitiyo yok bilmem hangi donanımında sorun çıkıyo.Yani 2 yıl garanti vermesinin sebebi 2 yıl telefona hiçbir halt olmaz doya doya kullan ömrü bu kadar sonra bozulur demek oluyo aslında
Çok teşekkür ederim![]()
Herşey için teşekkürler poweramp in arayüzüne ben pek ısınamadım.Zaten kısa süre içerisinde cm10 çıkması bekleniyor.Birkaç haftadır portlama çalışmaları devam ediyor.Arama ve mesajlaşma gibi temel fonksiyonları kullanılabilir olduğunda paylaşılacağını belirtmişler.tam da yüklüyor dum..:-) evet gerçekten ikisi arasında dağlar kadar fark var. üstelik ayrı ayrı ayar yapmaya gerek kalmıyor. eğer istersen poweram ile dene. gerçekten daha güzel oluyor. elimde tam sürüm olan var.eğer istersen paylaşım yaparım.
- - - Eklendi - - -
ve bu arada önemli olan bir şey var. beatsaudio. kurduktan sonra kaldırma. sistem bozuluyor ve yeniden flaş atmamız gerekiyor. zaten kendisi de kurulun sırasında bunu belirtiyor. kurduktan sonra herhangi bir ayar yapmaya gerek yok. menüde gizleyin.
aslında bu rom gayet güzel sanırım değiştirme. Cm 10 nasıl bir rom ki

Jely Bean üzerine kurulmuş.Önemi bu zaten yoksa bu rom oldukça güzel.CM10 ile birlikte galaxy w için ics sürümü hazırlayan birçok geliştirici CM10 ile birlikte CM10 u taban alarak jely bean romları hazırlamaya başlıyacaktır.Yani android4.0 dan sonra 4.1 ede kavuşacağız![]()
Aslında ics çalışmaları hala tam olarak sonuçlanmış değil sonuçta cm9 üzrine kurulmuş ve cm9 henüz usb tethering desteklemiyor.Radyo sorununu çözdük sonuçta ama hala en azından usb tethering nedeniyle 8.sürüm için bekleniyor.CM10 konusunda geliştirici yorumlarına bakarsak stabil sürüm için daha çok yolu olsada ilk sürümü cm9un ilk sürümlerine nazaran daha kullanışlı olacak gibi duruyor.Yani birkaç ay sonra tam çalışan bir cm10 a sahip olabilirizHadi inşallah bakalım. Ama şimdi o da ilk sürüm olduğu için bir sürü eksik ile gelir. Epey beklemek gerek sanırım. Yani bu stable, sonuçta. Neyse bekliyorum o zaman gelişmeleri :-)

bide benim anlamadigim konu şu. Wonder için normal insanlar bole android 4.0.4 yapabiliyor iken koskoca samsung şirketinin donanım desteklemiyor diyerek. Wonder için android 4.0.4 cikarmamasi anormal değil mi. Bu bak isteyince çok güzel destekliyor.

Aslında ics çalışmaları hala tam olarak sonuçlanmış değil sonuçta cm9 üzrine kurulmuş ve cm9 henüz usb tethering desteklemiyor.Radyo sorununu çözdük sonuçta ama hala en azından usb tethering nedeniyle 8.sürüm için bekleniyor.CM10 konusunda geliştirici yorumlarına bakarsak stabil sürüm için daha çok yolu olsada ilk sürümü cm9un ilk sürümlerine nazaran daha kullanışlı olacak gibi duruyor.Yani birkaç ay sonra tam çalışan bir cm10 a sahip olabiliriz
- - - Eklendi - - -
Bunu yapanlar androide internetten rom yükleyerek başlamış kişiler değil hepsininde temelde ileri düzey programlama bilgisi var.Ellerine hangi yazılımın kaynak kodunu verirseniz verin kısa sürede yazılımı alpha sürüm olarak sunabilecek kişiler.Yani geliştiricilerin çoğu android konusunda en az samsung kadar hatta daha fazla bilgililer.Bunu yapanlar pekde öyle bu işi can sıkıntısından yapan insnlar değil bunlar.Sonuçta bunlar samsungu haklamaz yinede.Şu an daha doğru düzgün arama dahi yapılamıyor ama jely bean i bile kaldırıyor.Zaten birkaç hafta içinde cm10 la jely bean ide kaldırdığını herkes görücek![]()
Deniyelim bakalım gercekden güzel görünüyor resimler İlk defa yüklüyorum gercekden güzel anlatmışsın Samsunglun calışanlaraına kapak olsun şöle bir rom yapamamışlar radyo kullanmıyorum zaten başka bir progrmı olmaz inş