ömerim saol sen nasılsın :ehe Tamam yeter :D
-efşan Üye DreaMagiC' Alıntı: Yok abim sen rahat ol Bana bu formundan zarar gelmez gelse bile sizin gibi abilerim kardeşlerim var yetersiniz bana Genişletmek için tıkla ... Eyvallah canım Kardeşim..
DreaMagiC' Alıntı: Yok abim sen rahat ol Bana bu formundan zarar gelmez gelse bile sizin gibi abilerim kardeşlerim var yetersiniz bana Genişletmek için tıkla ... Eyvallah canım Kardeşim..
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: Seether iyi gitar vokal tırmalamıyor. Bende pek metal dinlemem ama Slipknot dinledim. Genişletmek için tıkla ... sadece dışardan baktım slipknot a
nsekiz' Alıntı: Seether iyi gitar vokal tırmalamıyor. Bende pek metal dinlemem ama Slipknot dinledim. Genişletmek için tıkla ... sadece dışardan baktım slipknot a
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: Aynen ikimizinde 444 Genişletmek için tıkla ... beğeneyemmi ha yorumunu
codblackops2 Üye Anafor.CK' Alıntı: Ooo canımın içi, ciğerim benim Nasılsın güzel Kardeşim, çok şükür ben iyiyim. Genişletmek için tıkla ... İyiyim abim çok sağol
Anafor.CK' Alıntı: Ooo canımın içi, ciğerim benim Nasılsın güzel Kardeşim, çok şükür ben iyiyim. Genişletmek için tıkla ... İyiyim abim çok sağol
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: Aynen ikimizinde 444 Genişletmek için tıkla ... hacı bi de sen konu açıyorsun paso benım bişey yaptıgım yok - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: aaaynı sen nassın heleee Genişletmek için tıkla ... aynı
nsekiz' Alıntı: Aynen ikimizinde 444 Genişletmek için tıkla ... hacı bi de sen konu açıyorsun paso benım bişey yaptıgım yok - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: aaaynı sen nassın heleee Genişletmek için tıkla ... aynı
doctorrr Üye MrTech' Alıntı: Duruuuun ! Hepiiimiiizz Kardeşiiiiz Genişletmek için tıkla ... açılın ben doktorum
codblackops2 Üye bjk gs maçı kaç kaç bitti - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: bende de furkan olacaktı. Belki ömer de bizden olurdu. O zaman görürdüm sizi Genişletmek için tıkla ... tarafsızım ben
bjk gs maçı kaç kaç bitti - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: bende de furkan olacaktı. Belki ömer de bizden olurdu. O zaman görürdüm sizi Genişletmek için tıkla ... tarafsızım ben
ANIL Admin ynsemrekose' Alıntı: sadece dışardan baktım slipknot a Genişletmek için tıkla ... Billie'nin kendi gitarı blue. Sticker'a dikkat
ynsemrekose' Alıntı: sadece dışardan baktım slipknot a Genişletmek için tıkla ... Billie'nin kendi gitarı blue. Sticker'a dikkat
codblackops2 Üye Haydi millet halaya [video=youtube_share;pNv5g_9EliQ]http://youtu.be/pNv5g_9EliQ[/video] Şaka bir yana yeni albümde en sevdiğim şarkı bu
Haydi millet halaya [video=youtube_share;pNv5g_9EliQ]http://youtu.be/pNv5g_9EliQ[/video] Şaka bir yana yeni albümde en sevdiğim şarkı bu
DreaMagiC Üye jackalmami' Alıntı: niye tarık beni beğenmiyor musun Genişletmek için tıkla ... Gel buraya
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: Billie'nin kendi gitarı blue. Sticker'a dikkat Genişletmek için tıkla ... birsürü var f**k metal mı hangisi
nsekiz' Alıntı: Billie'nin kendi gitarı blue. Sticker'a dikkat Genişletmek için tıkla ... birsürü var f**k metal mı hangisi
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: Billie'nin kendi gitarı blue. Sticker'a dikkat Genişletmek için tıkla ... o gitarın birde flake lorenz in klavyesinin yerinde olmak istemezdim
nsekiz' Alıntı: Billie'nin kendi gitarı blue. Sticker'a dikkat Genişletmek için tıkla ... o gitarın birde flake lorenz in klavyesinin yerinde olmak istemezdim