Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

burakkk97

Üye
ya la derken :ehe

ByKatre

ByKatre

Üye
Gece dinlediğimiz müzikleri yazalım arkadaşlar, sorunlarımızı, dertlerimizi anlatalım burada. :)

İlk ben başlayayım. Şuan dinlediğim müzik Ebru Gündeş- Gitme Gülüm. Ağlayacam nerdeyse dinlerken. :agla

gitme bir adım öteye

Sen beni sevmekten gidince
Ben bana borçlu kaldım
Ya sen bana fazla geldin
Ya ben sana az kaldım

Gitme bir adım öteye gülüm
Bir adımda gurbet olur
Gitme bir nefes öteye gülüm
Her nefes hasret olur

-Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde el tutmak yol açıyor diye hesapsız tutmalara kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok tamurcuklanmak günah ve bir insan yüzünden yüz gün ard arda uyumamak kimse ölmesin diye kimsenin hakkında her sevdalı verdiği sözü geri alacak güneşi ayı hatta hiçbir tabiat olayı şahit gösterilmicek hiçbir sevdaya ne deniyorsa onu atacak kalp ve süresi 24 saate çıkarılacak meskün mahallelerde ağlamak

Sen sesimi alıp gidince
Ben burda dilsiz kaldım
Ya sen bana fazla geldin
Ya bana az kaldın

Gitme bir adım öteye gülüm
Bir adımda gurbet olur
Gitme bir nefes öteye gülüm
Her nefes hasret olur

* Konuya sadece 00.00 ile 05.59 arasında yazılabilir.Bu zaman aralığı dışındaki mesajlarınız yöneticiler tarafından silinecektir!

Bilginize..

Adam konuyu 2007 de açmış

jackalmami

jackalmami

Üye
şirinevler e gelme teklifin hala devam ediyor mu? Son kez düşün yeni üye değilim ona göre :ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
MrTech

MrTech

Üye
@jackalmami - Cekilin Yoldan Bakem :ehe
@Anafor.CK - Ecmain Abim :tebessüm:
@ynsemrekose - : ohafalanoldumyani: :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Anafor ck abim cok sukur ben de iyiyim sagolasin :tebessüm:

MrTech

MrTech

Üye
@jackalmami - Abi Şirinevlerde mi Oturuyon :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye

sorma başıma geleni. en son java da yüklü ama rda da o günden beri belle yüklü hiçbir cihaza bağlanamıyorum. ekran boş kalıyor. anna ve diğerleri açılıyor :hmmm

eylülden sonra gelir abi...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
murat abi :D adamm king yahu :ehe
Ne sandın :) Ama benim en çok hoşuma giden sana kimsenin inanmaması küfür ettin diyince orda çok gururlandım dedim kendi kendime ne güzel tanımış beni insanlar diye :)

El-CD

El-CD

Üye
neyse ben gideyim

MrTech

MrTech

Üye
@Vatron - Abi Hemde Adaları Yalıyormus :blink: :ehe

ANIL

ANIL

Admin

sorma başıma geleni. en son java da yüklü ama rda da o günden beri belle yüklü hiçbir cihaza bağlanamıyorum. ekran boş kalıyor. anna ve diğerleri açılıyor :hmmm

Bendede öyle şuan. Yoğunluktan olsa gerek. Rezervasyon bile var.

-efşan

-efşan

Üye
Vatron Abi nasılsın İnşallah? Hoş geldin..

Üst Alt