Sizce Konsept mi Fake mi yoksa,yeni Nokia WP8 cihazı sızdırıldı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle tasarim olarak cok ince detaylar var ve aşiri bir şekilde kalite hissi veriyor. Fake mi konusunda zemindeki yazilarin telefona yansimasina kadar duşundulerse tebrik etmek lazim.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi zemini ben de farkettim ama ekrandaki yansımalar çizim bariz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekrandaki yansimalar cizim gibi duruyor ama clearblack ekranin yarisina golge duşerse synen resimdeki goruntu oluşuyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama o masada o açıdan o yansıma düşmez abi hemde clear blackde daha siyah oluyor yansıma bu fazla gri,yalnız sen böle ısrarlıysan var bunda bir iş :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayir cihaz gercek degil. Zemindeki yaziya dikkat edin cizgilerin boyu 15mm ama telefonun kalinligini cizgilere uyarlarsak ucte biri kadar bu durumda telefonun kalinligi 5-6mm oluyor ki bugunku teknolojiyle bu imkansiz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama abi elemanın biri yeni cihazların Lumialardan daha ince ve hafif olacağını söylemiştiya gerçek olmadığını ben de anladım :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ama abi elemanın biri yeni cihazların Lumialardan daha ince ve hafif olacağını söylemiştiya gerçek olmadığını ben de anladım :)

Zaten Nokia sızdırmaz cihazını ;)

hayir cihaz gercek degil. Zemindeki yaziya dikkat edin cizgilerin boyu 15mm ama telefonun kalinligini cizgilere uyarlarsak ucte biri kadar bu durumda telefonun kalinligi 5-6mm oluyor ki bugunku teknolojiyle bu imkansiz.

Heyt maşallah :aha:

tandogucem

tandogucem

Üye
üstteki usb 3.0 sa tadından yenmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt