Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
evet?

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
MrTech

MrTech

Üye
@İsmail - Senin Penguin Benim Grafig'e Saldırdı.Allah'tan Cephanelik,Füze Falan Koymustum da Ucurdum Seni Penguini :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
sen dedin gidiyorum diye bende sen gitmeden hızlı hızlı güle güle yazdım kötü mü yaptım şimdi.
Bkz. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
hoooooo :D

MrTech

MrTech

Üye
@DreaMagiC - Olsun Abi Döndürürüz :ehe
@ynsemrekose - Nabüün :halay2:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
doctorrr

doctorrr

Üye
cekılmami mistırtek dirimecik nabüüüünüz?

MrTech

MrTech

Üye
@jackalmami - Abi Naptın Ya :ohafalanoldumyani: :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hepinizi seviyorum kuzucuklarım merhaba :tebessüm: Nasılsınız :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
sen dedin gidiyorum diye bende sen gitmeden hızlı hızlı güle güle yazdım kötü mü yaptım şimdi.
Bkz. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir :ehe
Bu lafın üstüne giderim ama :ehe

MrTech

MrTech

Üye
@ynsemrekose - Ne büdünü direyosun gayri :ehe

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Sevgilini bırak dönerse senindir dediler, benimki takla atıyor, arada dönüyor ama net dönüşler değil, yan yan yalpalıyor. Aşkımız yalanmış. Depiği indirsem kafasına düzelir mi ki ?? Önerilerinizi bekliyorum...:aman2:

jackalmami

jackalmami

Üye
programla alakası yok :zong: bizim grubumuz var kapanış team adında. Ramazan'da yarışmalarımız olurdu 05:59:59 saatinde son mesajı atma yarışması. şimdi öyle bir imkanımız olmadığı için açılış team olarak değiştirmeye çalışıyorum. Tecrübeliyim anlayacağınız :ehe grubumuz; ben, ömer ve orhan dan oluşuyor. Katılmak isteyenlerin yarın 00:00:00 da mesaj atmaya çalışması yeterli. Başvurmanıza gerek yok :d:

MrTech

MrTech

Üye
@MasteLaa - Abicim Nasılsın :tebessüm:
@DreaMagiC - Gideni Firurum :gun1:

otostopçu

otostopçu

Üye
iyi geceler konuşmak isterdim sizinle ama lunaparka gidip en miğde bulandırıcı aletlere binip sonucında hastanede serum yedim ve ilaçlar acayip uykumu getirdi hadi hayırlı muhabbetler kendinize iyi bakın

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:tebessüm:

- - - Eklendi - - -

:tebessüm:

jackalmami

jackalmami

Üye
ooo hoşgelmişler fatih beyimiz :ehe
tarık onu bunu bırakta gel tanışalım :ehe

Üst Alt