Küçükken yanlış bildiklerimiz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Küçükken yanlış bildiklerimiz :)
Hepimizin küçükken yanlış bildiği şeyler vardır sonuçta herşeyi zamanla öğreniyoruz bakalım neler çıkacak kendimden başlıyorum :)

Volkan ismini bolkan sanar volkan diyenlerle dalga geçerdim 1. sınıfta çok biliyomuş gibi :D

buzluktaki suyu çıkardıktan sonra biraz eriyince dolabın alt tarafına koyunca biraz daha soğutucağını zannederdim :D

Kurban bayramında hayvanın boğazından sonra ayaklarının kesildiğini ve karnının hepsini et zannederdim :D

Televizyondaki dizileri canlı zanneder reklama leklam derdim :D

aklıma gelenler bunlar sizdende bekliyorum bakalım maxicepte ne cevherler var :D

• Beğen
Tepkiler: halil_2550 ve only star

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ben bir kelimenin tersini ıngilizcesi sanıyordum :kop:

• Beğen
Tepkiler: FK5896, only star ve Mad EagLe
jackalmami

jackalmami

Üye
hıhı... hatta ikiye ayırınca arapçası oluyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH, only star, kedi006 ve 1 kişi daha
jackalmami

jackalmami

Üye
yanlış bildiğim her çocuk gibi çok vardı ama nedense aklıma gelmiyor bir türlü. Neyse milet söylesin de belki gelir.

cukuleaks

Üye
Bi kadınla bir erkeğin yanyana yatınca otomatikmen hormon değişimi olduğunu ve çocuğun bu şekilde yapıldığını sanıyordum. 5. sınıfa kadar -.- :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bi kadınla bir erkeğin yanyana yatınca otomatikmen hormon değişimi olduğunu ve çocuğun bu şekilde yapıldığını sanıyordum. 5. sınıfa kadar -.- :D

hormonun ne olduğunu biliyomuşsun ama :D

cukuleaks

Üye

hormonun ne olduğunu biliyomuşsun ama :D
5. sınıfın ortalarına doğru sohbet ortamındayken arkadaşlarım tarafından "salakmısın olum sen bi git ya" tarzıyla ezilmiştim :D İnanmıyordum anlattıkları gibi olduğuna. Birde çok ahlaksızca geliyordu, saçma geliyordu.. Bir türlü kabullenemiyordum. yavaş yavaş doğruları öğrenince en sonunda inandım ve benimsedim :ehe :D :kop2:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

5. sınıfın ortalarına doğru sohbet ortamındayken arkadaşlarım tarafından "salakmısın olum sen bi git ya" tarzıyla ezilmiştim :D İnanmıyordum anlattıkları gibi olduğuna. Birde çok ahlaksızca geliyordu, saçma geliyordu.. Bir türlü kabullenemiyordum. yavaş yavaş doğruları öğrenince en sonunda inandım ve benimsedim :ehe :D :kop2:

o öğrenme ve benimseme süreci fen ve teknoloji dersinde öğretmen anlatırken pis pis sırıtarak geçti değil mi :kop:

cukuleaks

Üye

o öğrenme ve benimseme süreci fen ve teknoloji dersinde öğretmen anlatırken pis pis sırıtarak geçti değil mi :kop:

:D Demekki heryerde aynı :D Hem öyle hemde kuzenlerimden arkadaşlarımdan farklı fantezik şekillerle :D Ama aramızdaki bi fark onlar işi cıvıtıyorlardı ben ise gereken yerde duruyordum :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:d demekki heryerde aynı :d hem öyle hemde kuzenlerimden arkadaşlarımdan farklı fantezik şekillerle :d ama aramızdaki bi fark onlar işi cıvıtıyorlardı ben ise gereken yerde duruyordum :)

+1 :d

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu farklı yere götürmeyelim hemen :D

otostopçu

otostopçu

Üye
iyi akşamlar dediklerinde hep yakşamlar denildilini sanardım :kop:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Teravih namazına terazi namazı derdim :D

lordufuk

lordufuk

Üye
Çorba ya Şorba derdik :kop:

avcitalip

avcitalip

Üye
bizim zonguldağın %60 ı şemsiye'ye şemşiye der küçükken bu kelimenin doğrusunun şemşiye olduğunu sanardım :ehe

daha sonra şehriye çorbasına şirket çorbası derdim :ehe

bıçakla uçağı aynı şey sanardım :ehe

bir tanede gerçek bir tescilli olayım var eskiden çitoslardan falan böyle beyblet gibi tekerlek çıkardı çevirirdin yuvarlanıp giderdi hatırlayanlar var mı bilmiyorum onların içinde 50 kuruş olanlar vardı ve boş yok değildi bende şöyle birşey bulmuştum fındıklı çitosların eğer üzerindeki tekerleğin arkadındaki renk yeşilse o pakette kesin bir tekerlek oluyordu ama kırmızıysa çok nadir çıkıyordu ama çıktınmı da en iyisi çıkıyordu ey gidi çocukluğum :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

iyi akşamlar dediklerinde hep yakşamlar denildilini sanardım :kop:

onu bende öyle sanıyordum :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
banyo yapınca veya traş olunca sıhhatler olsun dediklerinde ben onu saatler olsun sanıyordum :D

• Beğen
Tepkiler: A3rman ve only star