Neil Armstrong Ölmüş :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Neil Armstrong Ölmüş :/

Ay'a ayak basan ilk insan olan ABD'li astronot Neil Armstrong 82 yaşında yaşamını yitirdi.

Üç hafta önce kalp ameliyatı geçiren Neil Armstrong, operasyona bağlı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Armstrong, 13 Ağustos 1930'da Wapakoneta, Ohio'da dünyaya gelmişti. ABD ordusunda görev alan Armstrong, 20 Temmuz 1969 tarihinde Apollo 11 ile yaptığı ay yolculuğunda aya ilk ayak basan insan unvanını kazandı ve Ay'a ayak bastığında, "Bu benim için küçük bir adım, ama insanlık için dev bir adım" sözüyle tarihe geçti.

Armstrong 1971 yılında NASA'dan ayrılarak Cincinnati Üniversitesi'nde çalışmaya başladı. 1979 yılına kadar uzay mühendisliği bölümünde profesör olarak çalışan Armstrong, 1985'ten 1986'ya kadar Uluslararası Uzay Komisyonu'nda görev aldı. 1986 yılında Challenger kazasının araştırma komisyonuna başkan yardımcısı olarak atanan Armstrong evli ve iki çocuk babasıydı

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1098225&CategoryID=81

Del Rey

Del Rey

Üye
Hoşçakal Neil :(

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Üşüyoruz Reis :(

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
:( :( :( :(

- - - Eklendi - - -

Requiescat in Pace
R.I.P

doctorrr

doctorrr

Üye
:züü: :bye:

codblackops2

codblackops2

Üye
Acaba gerçekten aya gittimi.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Of ya akşam akşam olacak iş değil ya... :(

- - - Eklendi - - -

Acaba gerçekten aya gittimi.

Amacın Ne Adam Öldü Hala yok aya gitti mi filan
Evet Gitti dünyada hiç bir milletın hiç bir insanın yapamadığını o ve ülkesi başardı.
Yeter Artık !! :zzz:

MrTech

MrTech

Üye
:ağlarım:

Del Rey

Del Rey

Üye
Amacın Ne Adam Öldü Hala yok aya gitti mi filan
Evet Gitti dünyada hiç bir milletın hiç bir insanın yapamadığını o ve ülkesi başardı.
Yeter Artık !! :zzz:

Katılıyorum. Amerika olmasaydı büyük ihtimalle en fazla yerin dibine inebilmiştik.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Ismin unutulmayacak Neil.hoşçakal :(

codblackops2

codblackops2

Üye
1969da gidilmişse 2012de niye gidilemiyor acaba :hmmm.peki gitti diyelim herkes gitmesini konuşuyor peki ordan nasıl döndü dünyaya

larten123

larten123

Üye
:cry:

codblackops2

codblackops2

Üye
ve ayrıca dediklerim birer varsayım tartışmaya meeyilli kişiler varsa hiç konuşmayalım .

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
1969da gidilmişse 2012de niye gidilemiyor acaba :hmmm.peki gitti diyelim herkes gitmesini konuşuyor peki ordan nasıl döndü dünyaya

Ya şimdi sana cevap yetiştiremiyeceğim.
Git yeni konu aç orada tartış adam öldü diye konu açtım üzüntümü paylaşayım dedim başladınız yine...

Del Rey

Del Rey

Üye
ve ayrıca dediklerim birer varsayım tartışmaya meeyilli kişiler varsa hiç konuşmayalım .

Ay'a gitmeye gerek var mı? NASA'nın şimdiki vizyonu başka gezegenlerde devamlılığımızı sürdürebileceğimiz yaşam kaynakları aramak. E bir de Bluebeam var.

El-CD

El-CD

Üye
illuminati ile ilgili bir video izlerken aya çıkılmadığına dair birşeyler öğrendim. Kanıtlar ise bazı fotoğraflardı. Ne kadar doğrudur tartışılır ama bu aya çıkma meselesi " sözde " Rus-Abd çatışmasından çıkmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...