gerçekten aya ilk ayak basan Neil Armstrong muydu? Yoksa amerikanın rusyayı uzay yarışında geçmek için uydurdurduğu bir belgesel miydi?
2. dediğin ihtimale yönelik bazı kanıtlar buldum-izledim.2. dediğin ihtimale yönelik bazı kanıtlar buldum-izledim.

Ezan sesini neil armstrongun duyması gibi mi?![]()
yok ama bir müslüman aya çıkmış öyle diyorlar 
yok ama bir müslüman aya çıkmış öyle diyorlar
![]()
Bak bu konuda fazla arastırma yapamadım link falan varsa verebilir misin bi inceleyeyim
dur bulayım
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler ilginç ve düşündürücü bir haber ...
artık gerçekten şüphe ediyorum herşey için
Armstrong'un aydaki görüntülerinde arkada hiç yıldız gözükmemesi ve hava olmayan uzay boşluğunda bayrağın dalgalanıyor olması yüzünden bu kadar üzerinde atılıp tutuldu. Benim şahsi görüşüm de, bu Amerika'nın psikolojik savaşının bi parçasıdır. Ama gerçeği hiç bir zaman bilemeyeceğiz
O yüzden boşuna internette araştırmaya gerek yok böyle şeyleri
(belki de bu videolardan biri doğruyu yansıtıyor ama biz buna asla emin olamayacağız)Burada veya internetin herhangi bir sayfasında okuduklarımızın hiç biri tam olarak bize doğru bilgiyi vermiycekArmstrong'un aydaki görüntülerinde arkada hiç yıldız gözükmemesi ve hava olmayan uzay boşluğunda bayrağın dalgalanıyor olması yüzünden bu kadar üzerinde atılıp tutuldu. Benim şahsi görüşüm de, bu Amerika'nın psikolojik savaşının bi parçasıdır. Ama gerçeği hiç bir zaman bilemeyeceğiz
O yüzden boşuna internette araştırmaya gerek yok böyle şeyleri
(belki de bu videolardan biri doğruyu yansıtıyor ama biz buna asla emin olamayacağız)
Nail Armstrong![]()

Sen dünyanın saygın ülkelerinden biri olsaydın, elindeki böyle bi kozu dışarı sızdırır mıydın ? Yani yapılan şey çok normal, benim gibi düşünen de var, tersini düşünen de. Azıcık program kullanmayı bilen yapıyor videoyu salıyor sosyal medyaya
Kanıtlardır bizi gerçeğe götüren demek ki birileri bizim gerçekleri görmemizi istemiyor...
O yüzden kafa yormaya değmez diyorum ya zaten 
bunu ve bunun gibileri hiçbir zaman bilemiycez.Hep muallakgerçekten aya ilk ayak basan Neil Armstrong muydu? Yoksa amerikanın rusyayı uzay yarışında geçmek için uydurdurduğu bir belgesel miydi?