Neil Armstrong hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
Neil Armstrong hakkında...
gerçekten aya ilk ayak basan Neil Armstrong muydu? Yoksa amerikanın rusyayı uzay yarışında geçmek için uydurdurduğu bir belgesel miydi?

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

El-CD

El-CD

Üye
gerçekten aya ilk ayak basan Neil Armstrong muydu? Yoksa amerikanın rusyayı uzay yarışında geçmek için uydurdurduğu bir belgesel miydi?

:kop2: 2. dediğin ihtimale yönelik bazı kanıtlar buldum-izledim.

El-CD

El-CD

Üye
_RYUK_

_RYUK_

Üye
Neil Armstrong ilk aya çıkan insan ise ondan sonra aya çıkan kişi onun ayak izlerinı görmüşmudür ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bildiğimiz hayatla gerçektekinin ne olduğu belli değil hakkaten..

msy2017

msy2017

Üye
ben de araştırıyordum da bir sitede(muhtemelen bilimatlası.com) bir yazı gördüm apollo 11'in ayda bıraktığı ay modülü ayı araştırmak için çevresinde dolanan bir uydu tarafından görüntülenmiş(isimleri tam hatırlamıyorum)bu da çıktıklarını kanıtlıyormuş.bence aya 1969da gidildi.mars one adlı şirket 2023te marsa insan gönderip koloni kurmayı düşünüyor bu daha ilginç.

TheMadness

TheMadness

Üye
Nail Armstrong :d:

dready112

dready112

Üye
Burada veya internetin herhangi bir sayfasında okuduklarımızın hiç biri tam olarak bize doğru bilgiyi vermiycek :) Armstrong'un aydaki görüntülerinde arkada hiç yıldız gözükmemesi ve hava olmayan uzay boşluğunda bayrağın dalgalanıyor olması yüzünden bu kadar üzerinde atılıp tutuldu. Benim şahsi görüşüm de, bu Amerika'nın psikolojik savaşının bi parçasıdır. Ama gerçeği hiç bir zaman bilemeyeceğiz :) O yüzden boşuna internette araştırmaya gerek yok böyle şeyleri :) (belki de bu videolardan biri doğruyu yansıtıyor ama biz buna asla emin olamayacağız)

Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
Burada veya internetin herhangi bir sayfasında okuduklarımızın hiç biri tam olarak bize doğru bilgiyi vermiycek :) Armstrong'un aydaki görüntülerinde arkada hiç yıldız gözükmemesi ve hava olmayan uzay boşluğunda bayrağın dalgalanıyor olması yüzünden bu kadar üzerinde atılıp tutuldu. Benim şahsi görüşüm de, bu Amerika'nın psikolojik savaşının bi parçasıdır. Ama gerçeği hiç bir zaman bilemeyeceğiz :) O yüzden boşuna internette araştırmaya gerek yok böyle şeyleri :) (belki de bu videolardan biri doğruyu yansıtıyor ama biz buna asla emin olamayacağız)

Kanıtlardır bizi gerçeğe götüren demek ki birileri bizim gerçekleri görmemizi istemiyor...

- - - Eklendi - - -

:oke: :d:

dready112

dready112

Üye

Kanıtlardır bizi gerçeğe götüren demek ki birileri bizim gerçekleri görmemizi istemiyor...

Sen dünyanın saygın ülkelerinden biri olsaydın, elindeki böyle bi kozu dışarı sızdırır mıydın ? Yani yapılan şey çok normal, benim gibi düşünen de var, tersini düşünen de. Azıcık program kullanmayı bilen yapıyor videoyu salıyor sosyal medyaya :) O yüzden kafa yormaya değmez diyorum ya zaten :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
bunu ve bunun gibileri hiçbir zaman bilemiycez.Hep muallak :(

devran_34

devran_34

Üye
aya ilk ayak basan astral seyahat yapan kişiler varmış :) int. okumuşdun hatta ve hatta nasa ile anlaşan ve nasa için astral seyehat yapanlar bile olduğunu okudum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt