Nokia 700 Cihazım Yazılım güncellemesini görmüyor YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayhem06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 Cihazım Yazılım güncellemesini görmüyor YARDIM
Selam arkadaşlar nokia 700 telefonum var. Şu anda yüklü olan yazılım 111.020.0308 bu. Nokianın sitesine bakıyorum yeni yazılım güncellemesi var yani fb1 anna belle. Fakat ne yaptıysam yazılım güncellemesini telefon görmüyor. Nokia ovi suite bağlanıyorum güncelleme yok diyor. Telefonla wifi üzerinden deniyorum yine güncelleme yok diyor. Anna belleye nasıl geçerim nolur yardım edin.

haqanguven

haqanguven

Üye
navifrn uygulamasından güncellemeyi indir phoenixle at...

great14

great14

Üye
Phoenix tanımadıysa nokia suit'i kaldır tekrar yükle telefonu da nokia suit modunda bağla "NO CONNECTİON" a tıkla USB1-RMxxx adlı birşey gelmiş olacak aynı sorun bende de olmuştu

Mayhem06

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix tanımadıysa nokia suit'i kaldır tekrar yükle telefonu da nokia suit modunda bağla "NO CONNECTİON" a tıkla USB1-RMxxx adlı birşey gelmiş olacak aynı sorun bende de olmuştu

Teşekkürler kardeşim..deneyim bakalım olacakmı.

- - - Eklendi - - -

sorun çözülmedi yardım edebilecek olan yokmu :(

ANIL

ANIL

Admin
teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
konuyla alakası yok ama nokia 700 fm verici var mi

- - - Eklendi - - -

fp1 den geriye dönemezsin daha doğrusu ikinci nesil cihazlarda dowrage yok diye biliyorum

chartall

Üye
konuyla alakası yok ama nokia 700 fm verici var mi

- - - Eklendi - - -

fp1 den geriye dönemezsin daha doğrusu ikinci nesil cihazlarda dowrage yok diye biliyorum

Ne yazık ki Fm verici yok :(

Mayhem06

Üye
    Konu Sahibi
teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim.
Çok teşekkür ederim kardeşim. Pcme girip iki dkda yazılımı güncelledin. Bende artık nokia belleye geçtim :D sen olmasan ben hayatta yapamzdım. Sağol.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sorun cozuldugune gore konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt