Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum HTC Sensation Xe almalı mıyım? Yoksa sizce One S veya başka bir telefon daha iyi olur mu?

Sensation XE Kesinlikle tercihin olmasın bence. Desire Z ve XE arasında dahi XE'yi bıraktım kardeşime.
Nedenini merak ettim niçin vazgeçtiniz xe'den
peki sizce hafızanın arttırılamaması bir sorun değil mi? lütfen yardım edin ilk defa android telefon alacağım lütfen kusura bakmayın
Aslında sorun değil yeterli gelirse sizepeki sizce hafızanın arttırılamaması bir sorun değil mi? lütfen yardım edin ilk defa android telefon alacağım lütfen kusura bakmayın
Örneğin bende One X modelinde 32 GB var ve benim 15 GB altına düşürdüğüm görülmedi telefonu zaten bana sunulan 25 GB bunun da en fazla 10 GB ını kullandım en fazla... Yani bu tamamiyle sizin gereksinimlerinize bağlı ben telefonu fazla doldurmayı sevmeyen biriyim...bende öyleyim abi
Aslında sorun değil yeterli gelirse sizeÖrneğin bende One X modelinde 32 GB var ve benim 15 GB altına düşürdüğüm görülmedi telefonu zaten bana sunulan 25 GB bunun da en fazla 10 GB ını kullandım en fazla... Yani bu tamamiyle sizin gereksinimlerinize bağlı ben telefonu fazla doldurmayı sevmeyen biriyim...

En iyisi Uğur'um
bende öyleyim abi![]()
Biz telefonu düşünen kullanıcılarız aman yorulmasın cihazlar 
Şarj sorunu her akıllı telefonda olduğu gibi bunda da var tabi ki. Bu hangi uygulamaları yükleyeceğine bağlı. Örneğin; Asphalt 7 yüklemek istiyorsun ve boyutu neredeyse 1.30 GB. Yada bir Fruit Ninja yüklemek istediniz 25 MB falan bunun gibi. Müzik veya resim yüklersiniz sorun olmaz merak etmeyin...Peki android uygulamalarının büyüklükleri ne kadar oluyor? Yaklaşık 3 GBlık müzik ve resim yükleyeceğim bu sorun olurmu? ve şarj sorunu var mıdır
Sensation XE de böyle bi sorun yaşanmadı ancak One S in ilk seri üretimde çıkan cihazlarda böyle sorun olduğu söyleniyor ve bunun yeni seri cihazlarda olmadığını söyledi firma...Bir şey daha sorabilir miyim? One ste soyulma oluyor mu böyle bir problem sensation xede var mı?
Bir şey daha sorabilir miyim? One ste soyulma oluyor mu böyle bir problem sensation xede var mı?
One S de çok iyidir bence en azından bizde ki gibi ısınma sorunun olmaz One S al bütçeni zorlama daha fazla Sensation XE den One S e çıktın zatens4 işlemcili one s derim (satın alırken dikkat et) ayrıca hazır one s e bu kadar para vereceksin 100 - 150 tl daha ekle one x al bence![]()