HTC Sensation Xe almalı mıyım yoksa One S daha mı iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Julı

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation Xe almalı mıyım yoksa One S daha mı iyi?
Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum HTC Sensation Xe almalı mıyım? Yoksa sizce One S veya başka bir telefon daha iyi olur mu?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum HTC Sensation Xe almalı mıyım? Yoksa sizce One S veya başka bir telefon daha iyi olur mu?

One S tabii ki daha iyi.Çünkü telefon daha yeni olduğu için destek daha fazla olacaktır.One S ten şaşma :oke:
Daha diğer özellikleri saymıyorum bile...

JosephLion

JosephLion

Üye
one s !!

Julı

Üye
    Konu Sahibi
One Ste hafıza arttırılamadığı için htc sensation xe ile arasında kararsız kaldım ve ek olarak xe'de beats audio kulaklık var one s'te yok diye biliyorum

-efşan

-efşan

Üye
Sensation XE Kesinlikle tercihin olmasın bence. Desire Z ve XE arasında dahi XE'yi bıraktım kardeşime.

Julı

Üye
    Konu Sahibi
peki sizce hafızanın arttırılamaması bir sorun değil mi? lütfen yardım edin ilk defa android telefon alacağım lütfen kusura bakmayın

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
peki sizce hafızanın arttırılamaması bir sorun değil mi? lütfen yardım edin ilk defa android telefon alacağım lütfen kusura bakmayın

Hafıza sorunu tamamıyla size bağlı...Eğer 16gb yeter derseniz One S daha alinasi bir telefon...

El-CD

El-CD

Üye
One s , one s ,ve one s

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aslında sorun değil yeterli gelirse size :) Örneğin bende One X modelinde 32 GB var ve benim 15 GB altına düşürdüğüm görülmedi telefonu zaten bana sunulan 25 GB bunun da en fazla 10 GB ını kullandım en fazla... Yani bu tamamiyle sizin gereksinimlerinize bağlı ben telefonu fazla doldurmayı sevmeyen biriyim...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Aslında sorun değil yeterli gelirse size :) Örneğin bende One X modelinde 32 GB var ve benim 15 GB altına düşürdüğüm görülmedi telefonu zaten bana sunulan 25 GB bunun da en fazla 10 GB ını kullandım en fazla... Yani bu tamamiyle sizin gereksinimlerinize bağlı ben telefonu fazla doldurmayı sevmeyen biriyim...
bende öyleyim abi :D

• Beğen

Julı

Üye
    Konu Sahibi
Peki android uygulamalarının büyüklükleri ne kadar oluyor? Yaklaşık 3 GBlık müzik ve resim yükleyeceğim bu sorun olurmu? ve şarj sorunu var mıdır

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Peki android uygulamalarının büyüklükleri ne kadar oluyor? Yaklaşık 3 GBlık müzik ve resim yükleyeceğim bu sorun olurmu? ve şarj sorunu var mıdır
Şarj sorunu her akıllı telefonda olduğu gibi bunda da var tabi ki. Bu hangi uygulamaları yükleyeceğine bağlı. Örneğin; Asphalt 7 yüklemek istiyorsun ve boyutu neredeyse 1.30 GB. Yada bir Fruit Ninja yüklemek istediniz 25 MB falan bunun gibi. Müzik veya resim yüklersiniz sorun olmaz merak etmeyin...

Julı

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey daha sorabilir miyim? One ste soyulma oluyor mu böyle bir problem sensation xede var mı?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bir şey daha sorabilir miyim? One ste soyulma oluyor mu böyle bir problem sensation xede var mı?
Sensation XE de böyle bi sorun yaşanmadı ancak One S in ilk seri üretimde çıkan cihazlarda böyle sorun olduğu söyleniyor ve bunun yeni seri cihazlarda olmadığını söyledi firma...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

Bende gri renkli olanı var hiçbir soyulma yok..hattâ anahtarla da çizmeye çalıştım arkasını,cizilmedi ve hiç cizilmeyecek gibi bir his veriyor bana[normal şartlarda tabii ;) ] Dayımda siyah olanı var ve hafif soyuluyor gibi..

abandonware

abandonware

Üye
s4 işlemcili one s derim (satın alırken dikkat et) ayrıca hazır one s e bu kadar para vereceksin 100 - 150 tl daha ekle one x al bence :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
s4 işlemcili one s derim (satın alırken dikkat et) ayrıca hazır one s e bu kadar para vereceksin 100 - 150 tl daha ekle one x al bence :oke:
One S de çok iyidir bence en azından bizde ki gibi ısınma sorunun olmaz One S al bütçeni zorlama daha fazla Sensation XE den One S e çıktın zaten :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt