honda yamaha bu sefer sorunsuz açıyorum cevap lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
honda yamaha bu sefer sorunsuz açıyorum cevap lütfenn
arkadaşlar param hazır 1 hafta içine motor alıcam ama hala kararsızım. honda cbf150 mi yoksa yamaha ybr 125 mi linklerini veriyorum. lütfen motordan anlayanlar cevap versinn.

özellikleri sayfalarda mevcut.
hangisi daha çabuk hızlanır?
trafikte hangisi daha rahattır?
hangisi daha seridir?
hangisi daha hızlıdır? bunların cevabını da merak ediyorum

night_jack

night_jack

Üye
Ehliyetin var mı?Kaç yıllık tecrüben var?
Çünkü hız falan diyorsan o fiyata yakın eski model er-5 yada gs 500 öneririm çünkü 150-250 kesmiyecek gibi seni:ehe

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Motordan anlamam kardes ama internetten belirli yerlerinden hızlanması motor gücü arabada tork hp bakar gibi bak karşılaştır, kendi aklında sorularına cevap vereceksin. :)

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
ya beni keser bu. ehliyet konusu ise yazıldım ehliyet sınavına gircem. tecrübe konusu ise honda cbr 125 r kullandığım en büyük motor şimdiye kadar :D ama süper sporta aile izin vermiyor. haklıda. yamahayı kullandım ybr 125i sürüşü hoşuma gitti. yol tutuşu falan iyi ama kuma kaptırıyo allaha çok şükür motor devirmedim daha. kendi motorum yok ama 15 yaşımdan beri motor sürüyorum tecrübem var yani. ama işte bu özelliklerden fazla anlamıyorum onuda alınca öğrenirim inş. siz bana anlayacağ ım dilden bu ikisini karşılaştırırsanız sevinirim. hangisi daha iyi olur benim için? hız serilik yol tutuş bakımından cevap verirseniz çok sevinirim hangisi hangisinde üstün?

night_jack

night_jack

Üye
ya beni keser bu. ehliyet konusu ise yazıldım ehliyet sınavına gircem. tecrübe konusu ise honda cbr 125 r kullandığım en büyük motor şimdiye kadar :D ama süper sporta aile izin vermiyor. haklıda. yamahayı kullandım ybr 125i sürüşü hoşuma gitti. yol tutuşu falan iyi ama kuma kaptırıyo allaha çok şükür motor devirmedim daha. kendi motorum yok ama 15 yaşımdan beri motor sürüyorum tecrübem var yani. ama işte bu özelliklerden fazla anlamıyorum onuda alınca öğrenirim inş. siz bana anlayacağ ım dilden bu ikisini karşılaştırırsanız sevinirim. hangisi daha iyi olur benim için? hız serilik yol tutuş bakımından cevap verirseniz çok sevinirim hangisi hangisinde üstün?

cbf 150 hantaldır ama 250'si olursa o bir nebze iyidir twister:)
Bence vitesli kullanmayı yeni öğreniyorsan rx135 öneririm yamaha 125'den daha performanslıdır hemde daha ucuz.
İyi kaçar rx135 benden demesi:)

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
vitesliyi bayadır kullanıyom tanıdık pizzacıda 2 ay yamaha 125likle çalıştım

night_jack

night_jack

Üye
cbf 150'nin yeni modelinden çok performans bekleme ama ybr kasası hafif olduğundan biraz daha iyidir:)

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
yeni kasaları ikisindede bilmiyorum kaçar kilolar arkama biri binince rahat edermiyim genelde tek sürdüm çünkü

night_jack

night_jack

Üye
2.kişiyi arkana aldığın zaman 150'lik falan yokuşta boğulur anca 250'lik ve üstü olması lazım

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
süper sportta yani honda cbr125te arkamda arkadaşım vardı motor onundu yani yeni almıştı bayağı zorlandım frene bastığımda yükü hissediyordum dengeyi kurmak için bayağı bi güç harcıyodum bu naked motorlardada olurmu? cbf150de böyle bişey olurmu?

night_jack

night_jack

Üye
süper sportta yani honda cbr125te arkamda arkadaşım vardı motor onundu yani yeni almıştı bayağı zorlandım frene bastığımda yükü hissediyordum dengeyi kurmak için bayağı bi güç harcıyodum bu naked motorlardada olurmu? cbf150de böyle bişey olurmu?
Hafif motorsiklette baskıyı hissedersiniz hatta ışıkta falan durursanız,arkanızda ki kişi hareket etse zor toparlarsınız.
Aslında 150'lik boğulacak yada çekmiyecek makinalar yerinde eski modelde olsa 500'lük tavsiye ederim
Neden derseniz yaklaşık 1 hafta sonra 150lik yada 125lik motorsiklet sizi kesmez:)

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
ybr125 demıssın ama boyun kac senın ve kılon yanı ben 1.95 ım mesela 1.85 ve uzerı ınsanlar ıcın bu motor hıc uygun degıl aerodinamik acısından sıkıntılı olabılıyor motorun ustune yatamıyorsun bıle uzunsa boyun hysung gt250 ıle basla derım fıyatıda ıyı guzel de :) yenı baslayanlar ıcın uygundur bende tabı benım boyumdakı bırı ıcın bı kac resım gosterım de :)

night_jack

night_jack

Üye
Yeni model hyosunglara bulaşılmaz,kanuni üretiyor:)
Scooter dersen gileradır(runner)
Enduro,Aprilla,kawasaki.
super s.yamaha tabikide.Başlıca r1,ek olarak ducati falan:D
touring,honda g.wing.
chopper,tabiki de harley d.

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
yenı modeller degıl st kanunı almayacaksın eskı 2004 den sonrası galıba hyosung olması lazım bunlar ıdaldir bence 125 lık mınıcık motora bınene kadar 600 luk gorunumlu bunlar guzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt