Trafik cezası yedim yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Trafik cezası yedim yardım..
Arkadaşlar taksimde ters yola girdim polis abilerde hemen aldı beni:D ama bir sıkıntı var 72 tl muayeneye ceza kesti kameralar olduğu için mecbur ceza kesecekti adamla baya sohbete girdim yazdırmadım yoksa 298 tl ödeyecektim şimdi cezayı muayene yok diye yazdı 1 hafta izin verildi diyor şuanda pul borcu var arabanın şimdi ben cezayı yatırsam babamdan habersiz babamı cevirdiklerinde aeanayı bağlarlarmı ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum şu anda bizim araçta trafikten men edildi 1 hafta süre verdiler daha yaptırmadık muayene yakalanırsak bağlayacaklar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Of desene pedere mecbur söylücez

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Cezayı yatırdım arabanın bandrol ve kgs cezası çıktı bandrolu biliyordumda kgs nasıl oldu anlamadım babama söyledim biraz kalayladı haliyle ama taksimde olduğunu söyleyemedim :D makbuzuda benden aldılar şimdi babam gidip soracam dedi hani kgs cezasını orda anlaşılırmı nerde çevrildiğim duymasın yalancı çıkmayalım :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum boşver takma kafaya bugüne kadar neleri öğrendilerde es geçtiler bunuda öğrense birşey olmaz heralde

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Babamı tanımıyosun dövse razıyım çok söyleniyor :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Babamı tanımıyosun dövse razıyım çok söyleniyor :D

benim peder de tam tersi oğlum yapıbileceğim birşey varmı der yapabileceği şeyi yapar ama valide hanımı susturmak için 404 lazım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

benim peder de tam tersi oğlum yapıbileceğim birşey varmı der yapabileceği şeyi yapar ama valide hanımı susturmak için 404 lazım

ya valide konuşunca yine gidebiliyorsun babaya yapılmıyo :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Afiyet olsun. :D
Ya ödeyeceksin ya ödeyeceksin. :D başka yolu yok. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...