Microsoft Apps 2.01 Sürümüne Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

tavbiy

tavbiy

Üye
Ya arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin hepsi gitti. Onları nasıl geri getirebilirim acil yardım.

arkadasımın dediğine katılıyorum benim telefonda hackli idi. güncellemelereden sosyal aglar harita ajanda ve bu app 2.1 aldım rehber sizlere ömür tamamen uçtu gitti. sonra telefona tekrar Phoenix ile yazılım attım ve tekrar telefonu hackleyip baska hiç bir uygulama almadan tekrar kurdum ve rehber gitti. yani sonuç itibari ile sunu gözlemledim. hackli telefonda app2.1 işe yaramıyor ve bazı sıkıntılar oluyor rehber mesajlar gibi. ( rehberimi ayda 2 sefer yedeklerim) o yuzden işlemi tekrar denedim sonuç app 2.1 hackli telde olumsuz..... bilginize

tolunay378

Üye
ben de hâlâ 2.0 görünüyor

msy2017

msy2017

Üye
ben de de hala 2.0 var başka güncelleme filan yok ben c7 orjinal belle kullanıyorum telim hackli ne rehber ne de mesaj sorunuyla karşılaştım allaha şükür tek sorun dosya yöneticisinden ve bu uygulamadan girdiğimde dosya biçimi desteklenmiyor adobe readerden giriyorum anca ben bir şey anlamadım bu işten.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
önceden bndede mesaj atma sorunu vardı. Hard attktan sonra office i kurmadım. Tel hacki 1 kere bile atmamazlık yapmadı

candost38tr

candost38tr

Üye
bu cok yer kapladı,nasıl kaldıracagım,dosya hangı klasorde bılgınız varmı.yuklu uygulamalarda yok.xploreden kaldıracagım ama nerde.yardım

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
arkadaşlar bu güncellemeyi kesinlikle yapmayın bende de n8 var ve galeri açılmıyor fotoğrafları göremiyorum galeriden

asigsasi

asigsasi

Üye
çok çok çok uyuz bir uygulama galeri gitti açılmıyor

candost38tr

candost38tr

Üye
format atmadan kaldırmanın yolu yokmu

freepen

Üye
tesekkur

deLudoLu

Üye
Msj atma sorunu tam olarak nasıl ?
herkes sorunlardan bahsedince hic yükleyesim gelmedi :)

punisher123

punisher123

Üye
fp2 ve son sürüm Microsoft office ile mesaj sorunum kalktı benim.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bende mesaj sıkıntısı olmadı.

karadag63

karadag63

Üye
dün yükledim yeni sürümü mesaj ertelendi sorunu daha olmadı telefonda :) umarım bi daha da olmaz bi hatıra olarak kalır :)

agktl166

Üye
Bende n8 var yükledim ama birtürlü giriş yapamadım birsi bana nasıl giriş yapıldığını anlatırsa çok memnun olurum. E mail falan soruyo etki alanı diyo daha çözemedim işi... Şimdiden teşekkürler...

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bendede belle var c7 fakat mesaj sorunu zaten yoktu son surumude yuklemedım gereksiz guncellemeler

Pringles

Pringles

Üye
hortlamış :)

Üst Alt