lenovo y580 i5 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bugraenesc7

Üye
    Konu Sahibi
lenovo y580 i5 hakkında
Arkadşlar kurban bayramından sonra notebook alacağım vatan ın yuzde 25 indirimıyle 1600 e gelir galiba bu notebonkun artı ve eksi yonlerni açıklayabilirmisiniz?
Bu notebook alınmaya değermi?

Edit=mobil den yazıyorum yazım yanlişlarina kusura bakmayn

- - - Eklendi - - -

cevaplayacak yokmu!!

- - - Eklendi - - -

cevaplayacak yokmu!!

hasansahin13

Üye
tosun guzel bi bilgisayar bende lenovo alcam i7sini arkadaşlarda tavsiye ediyo bikac bilg ogretmeni arkadaşa sordum. oyun için istiyosan kesinlikle al ama yok pek oyun oynama diyosan asusta alabilirsin yada başka bişey çünkü bu bilgisayar tam oyunluk. Sistemi iyi ama dediğim gibi oyun için değilse bidaha bak derim çünkü i5 de turbo booster yok yanı hızı biraz daha az pek farkedilmez ama i7 si turbolu:) tam bi oyun canavarı

buda i7 si bi bak istersen

ANIL

ANIL

Admin
Fiyatına göre eksi yönleri yok açıkçası alınası bir model.

bugraenesc7

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatına göre eksi yönleri yok açıkçası alınası bir model.

bende oyle dusundum tesekkur ederim lenovo servisi kotuymus onun hakkinda fikirleriniz nedir

- - - Eklendi - - -

@hasansahin sana cevap veremddim net yavas cevapla ya klikyorum cevaplamiyor kusura bakma kardesim :(

Jussive_

Üye
i5 de turbo booster yok yanı hızı biraz daha az pek farkedilmez ama i7 si turbolu
Ben i5'indede turbo var diye biliyordum ?

hasansahin13

Üye
yok i5 de turbo yok i7 de var bende i7nin 17.3'' lisini bekliyorum gelsin alcam servisi de iyiymiş yani baya araştırdım öyle diyolar iştersen kendin bak sitesinden
ve ara müşteri hizmetleriyle görüş servisle ilgili daha iyi bilgi alırsın ama servisi iyiymiş.

Jussive_

Üye
Arkadaşlar bilgisayar hakkında çok bir bilgim yok . bugraenesc7 arkadaşımızın dediği notebookta turbo booster ile 3.1 ghz değilde mhz yazıyor bu ne anlama geliyor ?

ANIL

ANIL

Admin
Lenovo Y580 i5 işlemcili modelin işlemci hızı 2,50ghz. Turbo Boost ile 3,1 ghz'e çıkmaktadır arkadaşlar.

GSalazar

Üye
dediği gibi oyun oynuycaksn kesinlikle y580 diyorum eksisi hdd oyunda biraz fazla ısınıyor bunun için altına bi soğutucu alırsan makina canavar :)

hasansahin13

Üye
sadecenotebook tan aldim dun geldi mukemmel bi makina normalde c9 oynuorum asus aldim 4 ay once arkadasa onun pc ye10 dakkada kurduk zar zor lenovada 3 dakka surdu mukeemel otesi bisi walla herkese tawsiye ediorum:-):-):-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt