MaxiCFW Jubilemi Yapıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abim Dogru Karar Vermissin.Bari Sık Sık Buralarda Ol.Cfw'nin Seslerini Kullanıcam.Alta Senin de Projeni Yazıcam.Hakkını Helal Et Abim.Seni Gormesemde Gercek Abim Gibi Seviyorum.:(

Buralardayım merak etme :) Düşüncen için teşekkür ederim :sarıl:

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
CFW nin final versiyonunda bahsettiğin şarj modu da olacak mı :hmmm

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Geldi mi güncelleme?
Peki bu şarj olayıyla ilgili beni aydınlatır mısın biraz? :tşk:

efsane1980

efsane1980

Üye
üstad cfw yapmayı bırakmana üzüldüm ama senin kararına saygı duymak düşer kardeşim senin mod arşivini kulanıyorum cfw nide kulandım hakını helal et çok teşekürler kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

agun35

Üye
Hayırlısı olsun bencede kararın yerinde olmuş böylece s60 ında bittiğinin ispatıdır bu forumda takılan herkeze bi şekilde hakkın geçmiştir hakkını helal et etmişsin zaten bende kendi adıma tüm paylaşımların için TEŞEKKÜR ediyorum Saygılar .

• Beğen
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Üzüldüm güzel cfwler yapıyordun forumda en sevdiğim insandın

• Beğen
!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Rambo cevap vermeyecek misin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Geldi mi güncelleme?
Peki bu şarj olayıyla ilgili beni aydınlatır mısın biraz? :tşk:

Yamalara eklediğim bir yama sayesinde hızdan feragat ederek pil artışı yakalayabilirsin.

üstad cfw yapmayı bırakmana üzüldüm ama senin kararına saygı duymak düşer kardeşim senin mod arşivini kulanıyorum cfw nide kulandım hakını helal et çok teşekürler kardeşim

Sizde hakkınızı helal edin, ben ettim :)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Dağılmamız yakındır abi.Zaten bu işlerden sıkıldım bende.Değişen birşey yok.Hep aynı.İkonuydu temasıydı vs...HAKLISIN!!!.Forumda anlatımlar var.Herkes ona göre cfw yapar.Zor birşey değil zaten

• Beğen
constantine3

constantine3

Üye
rambo cfw olayıyla senin sayende tanıştım telefonumdan çok sıkılmıştım senin ve ekibinin sayesinde telefonumu kullanma isteğim arttı şuan yanılmıyorsam telefonum 4. yılına giricek ve artık canımı sıkmıyor. Herşey için sağol :)

• Beğen
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
Dağılmamız yakındır abi.Zaten bu işlerden sıkıldım bende.Değişen birşey yok.Hep aynı.İkonuydu temasıydı vs...HAKLISIN!!!.Forumda anlatımlar var.Herkes ona göre cfw yapar.Zor birşey değil zaten

zor bisey değilse s60v3 e de el atin hep ayni sey olmasin ozaman

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
en iyisini yapmışsın kendine iyi bak:oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim herkese :)

gevhern

gevhern

Üye
Bence Furkan'ın çırak yapması lazım benim gibi bi eleman bilmem mesaj yerine ulaşmışmıdır.:naughty:

Symbianize

Symbianize

Üye
Emegin cok hakkini helal et

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugün itibariyle artık mesaj/konu da dahil olmak üzere CFW ile ilgili tüm desteklerimi tamamen kestim.

Bilginiz olsun diye yazıyorum. Kullanıcı adımı Furkan Güneş yaptım. Birkaç güne kadar değişecektir.

Artık maxicepte normal bir üye olarak devam edeceğim. En çok Konu Dışı kategorisinde takilacagim.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
Bugün itibariyle artık mesaj/konu da dahil olmak üzere CFW ile ilgili tüm desteklerimi tamamen kestim.

Bilginiz olsun diye yazıyorum. Kullanıcı adımı Furkan Güneş yaptım. Birkaç güne kadar değişecektir.

Artık maxicepte normal bir üye olarak devam edeceğim. En çok Konu Dışı kategorisinde takilacagim.

Arkadaşlık istegimi kabul edermsin ? Özel mesaj atmama lazım sana sadece sohbet edicez :) en azından bana bu iyiligi yaparsın diye düşünyorum

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye

Atarım.Yani uğraşırım mutlaka.Bu arada Kosed sin değilmi?Tibiame'den.W1'de kimse yardımlaşmayı bilmiyor.Çıktım.W2'ye geçtim :D

- - - Eklendi - - -

Atarım.Yani uğraşırım mutlaka.Bu arada Kosed sin değilmi?Tibiame'den.W1'de kimse yardımlaşmayı bilmiyor.Çıktım.W2'ye geçtim :D.Adım Ichigos idi.

- - - Eklendi - - -

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlık istegimi kabul edermsin ? Özel mesaj atmama lazım sana sadece sohbet edicez :) en azından bana bu iyiligi yaparsın diye düşünyorum

Kusura bakma internetim çok kısıtlı. Anca girip bazı işlemleri yaptım ve hemen çıktım. Yine aynı kısıtlılığım var malesef. Daha sonra hepsini konu açarak özetleyeceğim. Sana yeniden arkadaşlık isteği gönderdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt