insanlar ölünce ne olur mutlaka okuyunuz

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
korkmayın ameli iyi planlar hiç bi acı hissetmez

azrail kim olursa olsun onun canını alırken o kişi çok feci bir şekilde acı çeker.

Peygamberimiz (s.a.v)'in hayatı kitabında okumuştum.

Azrail Peygamberimiz (s.a.v)'in canını alırken Peygamberimiz acısını belli ettiği zaman "neden bu kadar canım aciyor" diye söyleyince azrail ona "can alırken en az acı çektirdiğim sensin" demiş.

• Beğen
Tepkiler: curtaincall

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

azrail kim olursa olsun onun canını alırken o kişi çok feci bir şekilde acı çeker.

Peygamberimiz (s.a.v)'in hayatı kitabında okumuştum.

Azrail Peygamberimiz (s.a.v)'in canını alırken Peygamberimiz acısını belli ettiği zaman "neden bu kadar canım aciyor" diye söyleyince azrail ona "can alırken en az acı çektirdiğim sensin" demiş.

o acı zaten uzun sürmez arkadaş kadir azabından bahsetmiş

curtaincall

curtaincall

Üye
ölümden korkmayın amelimizin sonucunun nasıl olacağından, nasıl yargılanacağımızdan korkun arkadaşlar
ölüm çok geçici birşey
ölümden korkmanın bir anlamı yok, şöyle
yaşarken zaten yaşıyoruzdur ölü değiliz , öldüysek te ölmüşüzdür zaten

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

o acı zaten uzun sürmez arkadaş kadir azabından bahsetmiş

o acı ameli kötü olanda çok uzun sürer azrail dinlene dinlene yavaş yavaş acı çektire çektire alır o canı

- - - Eklendi - - -

şöyle birşey de var "ölümden korkmayın" cümlesine tamamen katılmıyorum.
Birileri bunu 10 defa yaşamış gibi "korkulacak birşey yok" diyor. Katılıyorum ama tamamen değil. Ölümü size şöyle açıklayayım: "bir insan öldüğü zaman ki acıyı hayatta iken çekerse dünyada ibadetlerinin zerresini eksik bırakmazdı." bu da demek oluyor ki ölüm sadece "korku"dan ibaret değil.

abandonware

abandonware

Üye
iğrenç falan gerçek bu sonunda hepimiz bu sonu yaşayacagız :ağlarım:

düzeltme: "hepimiz bu başlangıcı yaşayacağız" olacaktı. son olarak ahiretten hiç bahsedilmemiş :zzz: son olarak garip ve ilginç olaylara yazmışsın fakat bunda ne bir gariplik nede bir ilginçlik var; sonuçta herkezin başına gelecek bir şey bu.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
düzeltme: "hepimiz bu başlangıcı yaşayacağız" olacaktı. son olarak ahiretten hiç bahsedilmemiş :zzz: son olarak garip ve ilginç olaylara yazmışsın fakat bunda ne bir gariplik nede bir ilginçlik var; sonuçta herkezin başına gelecek bir şey bu.

nereye açayım konuyu düşündüm en uygun yerin burası olduguna karar verdim yanlış yere açmış olsaydım yöneticiler taşırdı arkadaşım :dry:

nokia603belle

Üye
allah(cc)hepimize temiz bir amelle karşısına çıkmayı nasip etsin inşallah.hiç unutmam komşumuz ahmet amca gelinine iftira atardı hep haram parayla geçinirdi.öldü bu gömmeye gittik.tabutu açtık tam mezara koycaz baktık kan akıyo biyerinden.hoca açın dedi açtık.inanki adamın gözlerinden kulaklarından kan akıyodu.kabir azabı daha mezara girmeden başlamış dedi hoca.siz siz olun kimseye iftira atmayın.allah korusun.

- - - Eklendi - - -

adam yanlış anlatmış çünkü ölü toprakla temas etmiyor etrafı briketlerle örülüp üstüne yassı taşlar bırakılıyor ki toprak ölüye ulaşmasın bizzat kendim döşedim ordan biliyorum yani
haklısın orda yanlış yazmış.9tane tahta dan set yapılıyor atılan toprak üstüne gelmiyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
balcolu

balcolu

Üye
Herkesin Okuması Gerekiyor Bence. Yazı için :tşk:

codblackops2

codblackops2