nokia phi'nin dizayn patentini aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia phi'nin dizayn patentini aldı

Gectigimiz gunlerde nokianin yeni windowsphone8 telefonu olacagini aktardigimiz nokia phi icin dizayn patent başvurusu tamamlandi ve eyluldeki tanitimin ardindan cihazin piyasaya surulmesinin onunde engel kalmadi. 4.7" ekran boyutuna sahip phi nokianin ekran boyutu konusunda yeni bir rekor aslinda. Ve gerek ozellikleri gerekse de donanimiyla wp8 platformunda kisa sureligine de olsa nokia'nin yeni amiral gemisi olucak. Kisa sureligine diyorum cunku ikinci nesil wp8 cihazlarda adi muhtemelen purephi olmasini bekledigim cihaz nokia'nin gercek amiral gemisi olucaktir.

4.7" clearblack super amoled ekranli 1.5ghz dual core işlemcili bu cihaz ekim ayi icinde at&t uzerinden satişa sunulacak ve hemen ardinda t-mobile ile satiş agi genişletilecek.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Del Rey

Del Rey

Del Rey

Üye
Ali Kemal dikkat ettiysen arka tarafında hafif bir farklılık da var eskilere göre :tebessüm: Teşekkürler :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu bi çıksın fiyatını görelim ardından Purephi'yi bekleyelim.Özellikleri inşallah güzeldir.Keşke tepe cihazını ilk başta çıkarsaydı :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler konu için. 4.7 lik cihazın tipi tam oturmamış sanki çok yamuk duruyor lumia 900e göre :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Her ne kadar ilk etapta beklenmiyor olsa da, PureView'li WP8 telefonlar konusunda 5 Eylül'de Nokia'dan bir sürpriz gelebilir.
Geçenlerde tweeter'dan pureview'le ilgili soru soran birine gözünüz kulağınız "önümüzdeki birkaç haftada" olsun gibi bir cevap yazmışlar sanırım.

bolamanle

Üye
Wp8 beni nokia kadar heyecanlandırmıyor:eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali Kemal dikkat ettiysen arka tarafında hafif bir farklılık da var eskilere göre :tebessüm: Teşekkürler :)

evet Erdem genel hatlariyla lumialarla ayni olsa da ince detaylar var. Mesela arka kismi bombeli lumia900 ise dumduz. Ayrica konuda belirtmedim belki birilerinin dikkatini ceker diye ama cihazin altinda iki tane hoparlor izgarasi var. Wp8 ile lumialar bambaşka bir muzik deneyimini de getirecek.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

evet Erdem genel hatlariyla lumialarla ayni olsa da ince detaylar var. Mesela arka kismi bombeli lumia900 ise dumduz. Ayrica konuda belirtmedim belki birilerinin dikkatini ceker diye ama cihazin altinda iki tane hoparlor izgarasi var. Wp8 ile lumialar bambaşka bir muzik deneyimini de getirecek.

bu müzik deneyimi inşallah eşi benzeri olmayan müzik zevkini veren 5800daki gibi olur.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Hayırlısı be hünkarım.:bud:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi sanırım iki hoparlör arası mesafe şarj yubası olacak,sol üst köşedeki boşluk da sim yuvası olsa gerek..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence sim yuvasina hem microsd hem microsim takiliyor:) boyle bir cinlik de ancak nokia tasarimcilarindan beklenir:D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben o alttarafın şarj girişi olduğuna da tam emin değilimya kapak var ya da hakkaten şarj girişi değil :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben o alttarafın şarj girişi olduğuna da tam emin değilimya kapak var ya da hakkaten şarj girişi değil :hmmm

şarz yeri o alttaraf. Ben daha once soylemiştim şarz konnektorunu alttarafa alin şarzdayken kullanilmiyor telefon diye:)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ah her dediğini yapsalar abi ne güzel olur yahu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu cihazda 12 mp kamera bekliyorum açıkçası abi ama fiyatı nedir onu da görmek lazım sen bunu almıycan di mi abi asıl amirali beklersin heralde

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bu cihazda 12 mp kamera bekliyorum açıkçası abi ama fiyatı nedir onu da görmek lazım sen bunu almıycan di mi abi asıl amirali beklersin heralde

Zaten 12 MP kamera olursa benim gibi bir çok kişi purephi'yi beklemez bile :ehe Gerçi pureview'li bir telefonun yanına 12 MP telefon yaparlar mı bilmem :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia phi yurtdişi fiyatı 935 dolar olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt