sensation da çoklu ekran duvar kağıdı yok mu..ben mi ayarlayamadım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
sensation da çoklu ekran duvar kağıdı yok mu..ben mi ayarlayamadım ?
selam arkadaşlar..bayramınız mubarek oldun..htc sensationda başlıkta da belittiğim gibi,,,hani ev ekranını sağa sola kaydırırken arkadaki duvar kağıdı da hareket etsin istiyorum..yok mu öyle bi özelliği acaba..yoksa o göreci yerine getirecek bi uygulama vs öneriniz var mı :) teşekkür ediyorum.

adigeragip

Üye
Sense arayüzünde o özellik kullanılamıyo diye biliyorum

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Olmamasi ilginç ama

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben One X kullanıyorum ve bu özellik zaten mevcut :) Yada ben dediğiniz konuyu anlayamadım kusura bakmayın. Örneğin canlı duvar kağıtları var arka plan sürekli hareket halinde sağa sola kaydırsak bile.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bayramınız mübarek olsun :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Ben One X kullanıyorum ve bu özellik zaten mevcut :) Yada ben dediğiniz konuyu anlayamadım kusura bakmayın. Örneğin canlı duvar kağıtları var arka plan sürekli hareket halinde sağa sola kaydırsak bile.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bayramınız mübarek olsun :)
canlı duvarkağıdı değil de hani ekran sağa kayarken arkadaki duvar kağıdı da sağa kayıyor ya..anlatabilmişimdir inşallah :ah ondan bahsediyorum..en basit android cihazlarda bile var..olması lazım diye düşünüyorum ama bakıyorum bakıyorum ya yok,ya bulamıyorum..:aman2: ..eyvallah kardeş..sizinki de mubarek olsun,teşekkür ediyorum :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
böyle bir şey var ama pek anlamam bu linkteki nasıl bir bak

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bu da var bende sizde nasıl yok ilginç :hmmm

abandonware

abandonware

Üye
bu özellik sadece sense 4.0 ve 4.1 için geçerli. bbizim telefonlar ics güncellemeli 3.6 oluyor ve böle bir özellik yok.

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih ve DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Doğrudur :oke:

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
bu özellik sadece sense 4.0 ve 4.1 için geçerli. bbizim telefonlar ics güncellemeli 3.6 oluyor ve böle bir özellik yok.
ve üzücü de olsa beklenen acı cevap geldi :) ..teşekkür ediyorum..en azından aramaktan kurtuldum :)

- - - Eklendi - - -

böyle bir şey var ama pek anlamam bu linkteki nasıl bir bak

teşekkür ediyorum kardeş..sormak istediğim o değildi..veysel açıkladı..tekrar teşekkür ediyorum herkese :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Rica ederiz hocam :oke:

abandonware

abandonware

Üye
ve üzücü de olsa beklenen acı cevap geldi :) ..teşekkür ediyorum..en azından aramaktan kurtuldum :)

- - - Eklendi - - -

teşekkür ediyorum kardeş..sormak istediğim o değildi..veysel açıkladı..tekrar teşekkür ediyorum herkese :)

:rica: son olarak; go launcher gibi yazılımlarlada bu özelliği elde edebilirsin + temanı değiştirebilirsin fakat telefonunun pili biraz daha az gider ve perfect xp gibi birşey olur; yinede indirip deneyebilirsin :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence böyle şeylerle hiç uğraşmayın telefon orjinalin de nelere izin veriyorsa öyle kullanmak en güzelidir her zaman :)

abandonware

abandonware

Üye
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
tabiki fakat bi deneyip sonra geri silmekten bişi gelmez :)
Ben sürekli birşey yükleyip silmekten hoşlanmıyorum cihazda :) Sanki bana ağırlaşıyor yada dosya kalıntıları oluyor hiç hoşlanmıyorum bu yüzden dedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt