1gb Sınırsız İnternet Hakkında Sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
1gb Sınırsız İnternet Hakkında Sorularım
Şimdi bu paketi ben bilgisayarda kullana bilir miyim ?
VİDEO İZLEYE BİLİRNİYİM,
DOSYA İNDİREBİLİRMİYİM
İNTERNET ÜZERİNDEN OLAN (WOLFTEAM HAXBALL ) OYUNLAR OYNAYA BİLİRMİYİN
SINIRSIZ DERKEN BEN 10 GB BİŞE İNDİRSEM BİLE PARAM GİTMEYECEK Mİ ?
ŞİMDİLİK BU KADAR

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hız sınırını geçmediğin sürece çok rahat fakat geçtikten sonra da çok yavaş. Evet ben 15 gb kullandım yaklaşık tl gitmiyor.

night_jack

night_jack

Üye
Video,dosya vs izlersinde indirirsinde.
Oynayabilirsiniz ama haxball da falan sorun çıkmaz.
1gb kotanız olur,dolunca hız düşer,ekstradan ücret olmaz ama 1gb sonrası 96kbs olur,hız.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
hız sınırı derken ben ttnete üyeyüm 30 tl 4 gb ödüyom 20 tl sınırsız kullanıcam o yüzden buna geçicem peki sorularım cevapları nedir

- - - Eklendi - - -

hız düşünce oynanır mı peki

night_jack

night_jack

Üye
Bulunduğun yer merkezi bir yerse,birde telefonun hızı yüksekse zaten 96kbs'den daha yüksek hızada çıkar.
Tabi benim hızım düşmedide neyse:D

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Edirne Merkezde Oturuyom Telefon C5-03 HEP 5 ÇENTİK OLUO EVDE BİRDE 3,5G YAZIYO HEP

enterneoll

enterneoll

Üye
1 gb sınırsız ?

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
1 gb boyunca yüksek hız sonra yavaşlıyoo yüzde 1 gb sınırsız

night_jack

night_jack

Üye
19tl'di ama fiyattı arttı heralde.Merkezdeyseniz hızınızda pek sorun yaşanmaz hiç değilse ttnet gibi kopmuyor.

night_jack

night_jack

Üye

:ehe

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet hiç kopmuyo :. Birde hız kaç 1 gb düşünce

- - - Eklendi - - -

peki hiç hızzı yükseltme durumu var mı?

- - - Eklendi - - -

Aynısı keşke bende olsa :( Bu gün para 20 tl aktarıp yapıcam :)

asigsasi

asigsasi

Üye
hız 96 kpss ye düşüyor video izlersin fakat dolmasını beklemen lazım baya bi beklemen gerekecek oyun oynaman zor iş ben 500 mb lik dosyayı 6 saatte indirdim pc de pek kullanışlı değil tabi hız düşünce cep telefonundan kullanmak için ideal bir paket

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
hız 96 kpss ye düşüyor video izlersin fakat dolmasını beklemen lazım baya bi beklemen gerekecek oyun oynaman zor iş ben 500 mb lik dosyayı 6 saatte indirdim pc de pek kullanışlı değil tabi hız düşünce cep telefonundan kullanmak için ideal bir paket
beklemek sorun değil neti hızlandırma seçenekleri var mı?

muli2906

Üye
ayni paketi bende kullaniyorum bu ay bi tuhaflik oldu 1gb dolduktan sonra hizda herhangibir dusme olmadi tlfnum n8 pc ye bagliyorum hiz testi yapiyorum 3 - 3.5 megabit gosteriyor bende torrentlerdn film indirdim 700 mb'lik filmi torrentlerde sorun yoksa 20-25 dk da iniyor ama hala anlamadim bakalim 2gun sonra internet paketn suresi doluyo yeniledkten sonra 1gb dolduktan sonra hiz dusmesi olacakmi? Olmazsa mukemmel olur :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ayni paketi bende kullaniyorum bu ay bi tuhaflik oldu 1gb dolduktan sonra hizda herhangibir dusme olmadi tlfnum n8 pc ye bagliyorum hiz testi yapiyorum 3 - 3.5 megabit gosteriyor bende torrentlerdn film indirdim 700 mb'lik filmi torrentlerde sorun yoksa 20-25 dk da iniyor ama hala anlamadim bakalim 2gun sonra internet paketn suresi doluyo yeniledkten sonra 1gb dolduktan sonra hiz dusmesi olacakmi? Olmazsa mukemmel olur :)

demek bunda da 3g ile bağlanıldığında aynı facebook paketi gibi hız düşmüyor :oley

Üst Alt