Samsung Telefon Seçimi? (Galaxy W, Ace, Ace Plus)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
khaaan

khaaan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Telefon Seçimi? (Galaxy W, Ace, Ace Plus)
Mrb arkadaşlar. Bütçem 600-700tl arası. Beni en az 3 - 4 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum.

Aradığım özellikler;
Android olması
Samsung olması
Oyun, film, müzik konusunda sıkıntı çıkarmaması. İnternetten rahatlıkla film izleyebilmem.

Oyun olarak genelde bilgisayarı tercih ediyorum ama temple run gibi, angry birds gibi bağımlılık yapan oyunları dokunmaktik olarak oynamak çok zevkli oluyor. Oynayacağım oyunlar genelde temple run gibi oyunlar olacaktır.

Müzik konusunda ise sesi yeterince iyi olsun. Kısık sesli olmasını istemiyorum. Boş bir oda da iken rahatlıkla dinleyebileyim.

Evdeki wireless interneti kullanarak film vs. izlemek isterim. Flash konusunda sıkıntı çıkmasını istemem.

Ram'den dolayı telefon sık sık kapanıyor diyorlar. Bunun için ne yapabilirim?

Ahize sesi konusunda da çok az diyorlar. Çok sıkıntı çıkarır mı konuşurken?

1 haftadır araştırıyorum.

En son Galaxy W'de karar kıldım ama araştırdığım kadarıyla çok sıkıntılı bir telefon. Galaxy W olmazsa Ace ya da Ace Plus düşünüyorum ki özellik olarak W den daha düşükler.

Kısaca oyun, film, müzikte çok sıkıntı çıkarmasın, fiyatı 600-700tl arası olsun, samsung olsun.

• Beğen
Tepkiler: alaStar

15097

15097

Üye
Galaxy W aralarında en iyisi.

- - - Eklendi - - -

Bir de flash arama artık Android'de çünkü son Jelly Bean güncellemesiyle beraber flash Android'den kaldırıldı :)

khaaan

khaaan

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani? jelly bean versiyonuna güncelleyince flash açmayacak mı artık telefon?

enterneoll

enterneoll

Üye
Sanırım bu üçündede 2.3.3 dahil flash player yok

15097

15097

Üye
nasıl yani? jelly bean versiyonuna güncelleyince flash açmayacak mı artık telefon?
Zaten bu üçüde JB almayacak bildiğim kadarıyla ama diğer sürümleri olsa bile birkaç ay sonra flash açamayacak :oke:

khaaan

khaaan

Üye
    Konu Sahibi
neyse ya o zaman onun çözümü de bulunur.

600-700tl bütçeye en uygun telefon galaxy w herhalde. en kısa zamanda almaya çalışırım.

15097

15097

Üye
neyse ya o zaman onun çözümü de bulunur.

600-700tl bütçeye en uygun telefon galaxy w herhalde. en kısa zamanda almaya çalışırım.
Neo V'ye de bakabilirsin.Büyük ihtimalle alacak jelly bean. :oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
internet bağlantısı zayıfsa film izlerken takılıyor özellikle youtube ;) ayrıca ram temizlemeyi falan bilmiyosan dead trigger temple run takılır oynanmayacak kadar kötü olmaz ama iyi bir performansta alamazsın ben senin yerinde olsam neo vye bakardım ancak çok radyasyon yayıyor telefonla çok vakit geçiriyorsan wonder daha akıllı bir seçim olur.

khaaan

khaaan

Üye
    Konu Sahibi
neo v ile wonder ın özellik olarak pek farkı yok. neden neo v yi öneriyorsunuz? gerçekten merak ettiğimden soruyorum.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
neo v ile wonder ın özellik olarak pek farkı yok. neden neo v yi öneriyorsunuz? gerçekten merak ettiğimden soruyorum.
Neo v ye otg ile usb bağlıyabiliyorsun sonra 4.0 güncellemesi aldı 4.1de alabilir (stabil olmadığını söylüyorlar doğrumu bilmem)
bide oyun performansı daha iyiymiş bunun sebebide galaxy wnin ocli olması sanırım başka sebep göremiyorum ben
:bilmm

15097

15097

Üye
Neo V Jelly Bean güncellemesini çok büyük olasılıkla alacak ve oyun performansı da daha çok iyi Galaxy Wonder'dan.Ama tek eksisi sar değeri yani yaydığı radyasyon :( Çok fazla.

khaaan

khaaan

Üye
    Konu Sahibi
3-5 daha artırarak galaxy ace 2 siparişi verdim arkadaşlar. ace 2 nasıldır? wondera göre daha iyi bir telefonmuş.

selman_ogun

Üye
bende ace ile ace plus arasında kalmıştım ama 2 hafta önce ace plus aldım kuzenim ise ace aldı. kıyaslama yaptığımızda ise ace plus'ın 1 adım önde olduğu apaçık ortaya çıktı. menüye girerken daha hızlı giriyor ve ayrıca ekran boyutu da daha büyük. 700 liralık bişey alacaksan ace plus al derim. 2 hafta önce aldım ve çok memnunum tek sorunu şarjının az gitmesi o da benden kaynaklı sürekli internetteyim veya oyun oynuyoru

• Beğen
Tepkiler: khaaan
khaaan

khaaan

Üye
    Konu Sahibi
PDATeknoloji den 1 adet mat galaxy ace 2 ekran koruyucu aldım. mat almakla hatamı yaptım bilemiyorum.

Telefon hala kargolanmadı. Ekran koruyucu 2 saat önce sipariş etmeme rağmen şu an kargoda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt