Windows Phone öncesi Nokia Samsung’a Sataştı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye
Evet nokia böyle yaptığı için tamamen soğudum ve bir çok arkadaşımda görmüş hepimiz protesto etmeyi planlıyoruz nokia dereyi görmeden paçayı sıvadı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Evet nokia böyle yaptığı için tamamen soğudum ve bir çok arkadaşımda görmüş hepimiz protesto etmeyi planlıyoruz nokia dereyi görmeden paçayı sıvadı

Anlamadım Nokia böyle dediğinden protesto ediyorsunuz ama Apple Samsung hergün birbirine dava açarken problem yapmıyor musunuz ? Tabi protesto ederseniz siz bilirsiniz.Demekki iyi bir şeyler yapacakki laf atıyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşım bir bak bakiyim davayı samsung mu açıyor apple mı ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arkadaşım bir bak bakiyim davayı samsung mu açıyor apple mı ?

İkiside birbirlerine sık sık sataşıyor ve dava açıyor.Apple tek taraflı sataşırda Samsung boyun mu eğiyor sence ki Apple açtığı davaların neredeyse hepsinde haklı.Samsung'un her telefonunda Iphone'dan çalıntılar bulunuyor hatta bazıları bildiğin çakması gibi.Gidip buna dava açmada ne yap.Tabi Apple biraz cılkını çıkarıyor orası ayrı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir firmanin fikri mulkiyetlerini korumasi icin dava acmasi kadar dogal birsey olamaz. Cunku bu isleri takip edip firmalarin haklarini koruyup kollayan herhangi bir kurum ya da kurulus yok. Öte yandan birbirleriyle rekabet icinde olan firmalarin lansman oncesi donemlerde birbirlerine satasmasi yeni bir olay degil ilk yapanda nokia degil. Zamaninda bunlar nokia ya da yapildi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt