Ainol Novo7 ELF 2 Almalı mıyım? ACİL !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Ainol Novo7 ELF 2 Almalı mıyım? ACİL !!!
arkadaşlar sizce bu cihazı alıyım mı?

Euphoria-

Üye
Hayır.

-Emre

-Emre

Üye
böyle bir şey istiyosan concordun da bi tableti war ona da bak

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aynı tabletı kullanıyorum.
Alalı 13 gun oldu cok memnunum.

Ben çinden getirttim 225 tl ye geldı.
Guzel bır cıhaz. Zaten elf2 hem performans hem ucuzluk sunuyor :oke: cok kalıtelı bır malzeme degıl ama dandıkde degıl.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye

Guzel bır cıhaz. Zaten elf2 hem performans hem ucuzluk sunuyor :oke: cok kalıtelı bır malzeme degıl ama dandıkde degıl.

Bende düşünüyorum bu tableti... Özellikleri çok güzel. Maxicep'e girse yeter benim için...

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi

Orijinal rom'u mu kullanıyorsun kardeş yoksa darkelf mi? Eğer darkelfse herhangi bir uygulamada veya oyunda sorun oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Orijinal rom'u mu kullanıyorsun kardeş yoksa darkelf mi? Eğer darkelfse herhangi bir uygulamada veya oyunda sorun oldu mu?
kargodan aldıktan sonra bi açıp baktım 5 dk inceledim kapatıp darkelf yükledim...
ufak tefek sorunlar var ama orjinal romda da olan sorunlar bunlar hdmi wifi gibi...

şuan darkELF 1.1 çıktı enson sürüm... ayrıca 717 orjğinal türkçe rom da artık mevcut.
darkELF in özelliğin telefonlarda oldugu gibi kırılmış versiyon.

ayrıca bende darkELF çok daha iyi saçma sapan çince uygulamalar yok.. temiz ve stabil :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Bende düşünüyorum bu tableti... Özellikleri çok güzel. Maxicep'e girse yeter benim için...
heryere giriyor abi :),
pc deki gibi browseri var.
youtube facebook felan video oynatıyor herşeyi var :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi

kargodan aldıktan sonra bi açıp baktım 5 dk inceledim kapatıp darkelf yükledim...
ufak tefek sorunlar var ama orjinal romda da olan sorunlar bunlar hdmi wifi gibi...

şuan darkELF 1.1 çıktı enson sürüm... ayrıca 717 orjğinal türkçe rom da artık mevcut.
darkELF in özelliğin telefonlarda oldugu gibi kırılmış versiyon.

ayrıca bende darkELF çok daha iyi saçma sapan çince uygulamalar yok.. temiz ve stabil :oke:
kardeş hdmi wifi hakkında sorunlar demişsin, ne gibi sorun var? benim en çok kullanacağım 2 özelliği söylemişsin :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
wifi de biraz yavaşlık ve çekim gücünde çok az aksaklık varmış diye söyleniyor ama ben böyle bir sorun yaşamadım gayet iyi bence.

HDMI konusunda. tv ye bağlandıgında tek ekrandan görüntü verebiliyordu önceden.. ya tv yada tablet.
şuan güncel sürümde wifi ve HDMI hakkında bu yazılanlar düzeltilmiş durumda..
her 2 ekrandan görüntü alınabiliyormuş wifi daha iyi olmuş felan. :D

ayrıca dediğim gibi son çıkan yeni orjinal rom da türkçe dil mevcut...
ama saçma çince uygulamalar oldugu için ben DARKELF 1.1 romunu yükleyin derim. :oke:

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
wifi de biraz yavaşlık ve çekim gücünde çok az aksaklık varmış diye söyleniyor ama ben böyle bir sorun yaşamadım gayet iyi bence.

HDMI konusunda. tv ye bağlandıgında tek ekrandan görüntü verebiliyordu önceden.. ya tv yada tablet.
şuan güncel sürümde wifi ve HDMI hakkında bu yazılanlar düzeltilmiş durumda..
her 2 ekrandan görüntü alınabiliyormuş wifi daha iyi olmuş felan. :D

ayrıca dediğim gibi son çıkan yeni orjinal rom da türkçe dil mevcut...
ama saçma çince uygulamalar oldugu için ben DARKELF 1.1 romunu yükleyin derim. :oke:

Korktum bi an :) neyse kardeş zaten ben de darkelf'i kullanırım alırsam. Alma konusunda emin değilim hala ve nedenini de bilmiyorum. Bir de tabletin yanına c6-01 yada c7 almayı düşünüyorum, nasıl sence iyi fikir mi?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
boşver ya telefonu..
Bu tabletin yanına 1tane 3g modem yakısır...
Alo demek ıcınse 3310 yeter...

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
yok ya bana kamera falan lazım olur hem evin dışında ihtiyacım olmaz internete sanırsam :)

confilax

confilax

Üye
bilader suanda açmadıı oyun yok 300 liraya 2 sene garantili satılan tablet daha ne arıosun bu fıyata anlamadm :)

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
bilader suanda açmadıı oyun yok 300 liraya 2 sene garantili satılan tablet daha ne arıosun bu fıyata anlamadm :)
ya sen de haklısın da babam alacak bunu, bi sorun çıkarsa başımın etini yer papaz olmak istemiyorum adamcağızla :)
bu arada sen de kullanıyormuşsun, bana önerebileceğin oyun uygulama püf noktası vb. var mı ? ayrıca memnun musun ?

- - - Eklendi - - -

beyler hadi bişey deyin adam kartı verdi gitti alıyım mı almıyım mı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt