deniyorum. - - - Eklendi - - - sonuç değişmedi. Dostum kullandığın CFW ne?
fLuke! Üye jetblacklife27' Alıntı: deniyorum. - - - Eklendi - - - sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla ... Dostum kullandığın CFW ne?
jetblacklife27' Alıntı: deniyorum. - - - Eklendi - - - sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla ... Dostum kullandığın CFW ne?
jetblacklife27 Üye fLuke!' Alıntı: Dostum kullandığın CFW ne? Genişletmek için tıkla ... ofw kullanıyorum.
fLuke! Üye jetblacklife27' Alıntı: ofw kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... orjinalmi modlu mu? - - - Eklendi - - - startup dosyalarının konumu farklıdır örneğin TCK da rofs2/TCK konumundaydı herhalde
jetblacklife27' Alıntı: ofw kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... orjinalmi modlu mu? - - - Eklendi - - - startup dosyalarının konumu farklıdır örneğin TCK da rofs2/TCK konumundaydı herhalde
Süleyman Üye Atacan-' Alıntı: açılış resmi startup.mif dosyasına bağlı değilmi oğuzhan Genişletmek için tıkla ... hayır splashscreen.mif ve sysnap.mif dosyalarına bağlı biri açılış diğeri kapanış
Atacan-' Alıntı: açılış resmi startup.mif dosyasına bağlı değilmi oğuzhan Genişletmek için tıkla ... hayır splashscreen.mif ve sysnap.mif dosyalarına bağlı biri açılış diğeri kapanış
Atacan- Üye Onu demek istemedim ben , birbirlerini yalnış anlamışlar Daha doğrusu biri açılış resmi demiş biri animasyon sanmış. Yani anlaşmazlık var
Onu demek istemedim ben , birbirlerini yalnış anlamışlar Daha doğrusu biri açılış resmi demiş biri animasyon sanmış. Yani anlaşmazlık var
Süleyman Üye Atacan-' Alıntı: Onu demek istemedim ben , birbirlerini yalnış anlamışlar Daha doğrusu biri açılış resmi demiş biri animasyon sanmış. Yani anlaşmazlık var Genişletmek için tıkla ... tamam en iyisi biz karıştırmayalım
Atacan-' Alıntı: Onu demek istemedim ben , birbirlerini yalnış anlamışlar Daha doğrusu biri açılış resmi demiş biri animasyon sanmış. Yani anlaşmazlık var Genişletmek için tıkla ... tamam en iyisi biz karıştırmayalım
jetblacklife27 Üye fLuke!' Alıntı: orjinalmi modlu mu? Genişletmek için tıkla ... orjinal. - - - Eklendi - - - birkaç ay önce çalışıyordu şimdi çalışmıyor nedense.
fLuke!' Alıntı: orjinalmi modlu mu? Genişletmek için tıkla ... orjinal. - - - Eklendi - - - birkaç ay önce çalışıyordu şimdi çalışmıyor nedense.